Pelatut ottelut

16.11.2014
Tiikerit II - Naiset2 - 6 » 16.11.2014
Naiset - Hammers2 - 2 »

Uutiset

21.11.2015Kinkkukuulumisia - eli ketä meitä nyt oliLue lisää »19.4.2015KinkkukuulumisiaLue lisää »6.12.2014Naisille tappio ja voitto AskolassaLue lisää »16.11.2014Kingsit Kostoretkellä - Revenge i DickursbyLue lisää »19.10.2014Tik-tik-tik-Tikkurilaan!Lue lisää »

Hanat auki!

02.10.2012

Kingsin naiset aloittivat epävirallisesti kautensa jo aiemmin Arenaliigapelissä Ikhtys –kirjainyhdistelmäjoukkuetta vastaan. Hienon voiton ja hyvin sujuneen harjoittelun siivittäminä päästiin vihdoin tosipelien kimppuun kauden ensimmäisessä turnauksessa Myllypuron Arena Centerissä.

Snell's AFC II – SBS Kings 1-13 (0-2, 1-8, 0-3)

Vastassa oli naisille kokonaan uusi tuttavuus, Hankolainen Snell’s AFC II, joten peliin lähdettiin tietoisesti isolla sykkeellä mitään säästämättä ”Tää peli on meidän” -asenteella. Ensimmäinen erä oli ehkä jonkinasteista vastustajan mittailua ja arviointia, mutta se tehtiin hyvällä temmolla, ja suhteellisen tasainen erä päättyi Kingsille 0-2.

Toiseen erään lisättiin vielä aavistus potkua, ja jos joskus on naisten peleissä naamasta näkynyt maalinteon vaikeus ja tuska, niin nyt jokaisen mimmin naamasta näkyi pelkästään itsevarmuus ja usko omiin taitoihin. Joukkueena onnistuttiin kaikilla osa-alueilla ja ihan joka ikinen. Puolustus oli varma ja vuotamaton ja hyökkäyspäässä nähtiin ehkä näteintä syöttöpeliä mitä naismuistiin on vaaleanpunaisilla mailanlavoilla Kingsin peliasu päällä pelattu (allekirjoittaneen muisti kattaa treenit ja pelit vuodesta 2010 about).

Ihan miniminimini kauneusvirhe tuli tulokseen, kun yksi Hankolaisten kaukaa vedetty (vahinko?)laukaus upposi harmillisesti Pian vartioiman maalin perälle. Kolmanteen erään lähdettiin siis 10-1 johdossa, ja tavoitteena oli laittaa peli poikki pikaisella tahdilla, koska ennen peliä mainittu sana ”nälkä” alkoi olla jo monen pelaajan huulilla. Ja mahassa. Yllättävän kauan siinä meni, mutta vihdoin kolmannen erän puolessa välissä kaukolaukausten ehdoton Kuningatar Satu veti tarkan vedon yhteen vapaista pallonmentävistä aukoista, ja lukemiksi 13-1 (maali tosin merkattiin Kristalle).

12 maalin eron turvin päästiin syömään ja keskittymään seuraavaan peliin.

Kings - Indians III 3-6 (1-2, 2-2, 0-2)

Jos oli pelaaminen helpontuntuista päivän ekassa koitoksessa, niin sitä se ei ikävä kyllä ollut enää toisessa pelissä. Tiedossa oli, että Inkkarit on kova vastus ja täynnä nopeita jalkoja ja taitavia pelinaisia. Tiedä sitten, hämäsikö naisia se, että inkkariasuisia vaihtopelaajia löytyi penkiltä vain kolme, mutta hyvästä ja tiukasta taistelusta huolimatta vastustaja onnistui neljä kertaa paremmin siinä missä meikäläiset ei: maalintekopaikkojen hyödyntämisessä. Neljä kertaa siitä syystä, että Kingsille merkattu kolmas maali oli Indiansin puolustajan sohaisema oma maali.

Vaikka Kings tekikin heti pelin alkuun ensimmäisen maalin, Inkkarit tuli kuten ounasteltiin, lujaa ja vauhdilla päälle. Ainakin täysin erilainen pelitapa verrattuna ensimmäiseen vastustajaan hieman sekoitti kuvioita, ja omalla maalilla oli toisinaan vähän liikaa ruuhkaa. Tilaa ei kentällä ollut enää samalla tavalla ja tilanteisiin piti reagoida tuplanopeudella edelliseen verrattuna. Vaihdot venyivät ja vastustaja pääsi pari kertaa rankaisemaan väsyneitä siniverisiä. Periksi ei silti annettu kertaakaan ja pitkään peli olikin tasaista vääntöä.

Vikaan erään lähdettiin 3-4 tappioasemassa ja usko itseen oli erittäin luja. Vauhti ei juurikaan hiipunut missään vaiheessa, mutta sulkapäiden erän loppupuoliskolla viimeistelemät kaksi maalia olivat tällä kertaa Kingseille liikaa. Huonoille ei hävitty, mutta huonosti ei pelannut kotijoukkuekaan. Se viimeinen puristus ja rutistus jäi ehkä kuitenkin puuttumaan, ja sitä olisi ehdottomasti tarvittu täydellisen 100 %:n suorituksen, ja voiton, saavuttamiseksi.

*************

Kaiken kaikkiaan joukkueen yleisfiilis oli pelien jälkeen positiivinen ja katseet kääntyivät kotimatkalla jo seuraaviin peleihin. Koko joukkue teki läpi pelien hyvää työtä kaikilla sektoreilla. Toteutettiin niitä asioita, joita on koko alkusyksy harjoiteltu, ja innolla odotetaan jo seuraavia harjoituksia, jolloin päästään hiomaan
kuvioita entistä paremmiksi.

Maalinteossa tänään kunnostautuivat erityisesti Wilma ja Lokka, jotka ovat syystäkin kokoonpanossa nimenomaan piikkipaikan pelaajia. Jonkunhan ne maalinedustan irtopallot on survottava sisään, ja meillä on siinä hommassa kyllä tällä hetkellä ehdottomasti parhaat naiset. Pisteitä nakutteli toki tänään
joukkueellinen pelaajia, ja ainakin mm. Fridan pelinumero tuli yleisölle tutuksi päivän aikana. Hienoimman ylivoimamaalin taisi viimeistellä Krista. Myös Kings-neitsyet Heltsu & Mia pääsivät maalinteon makuun heti ekassa pelissään.

Parhaat laitarähinät aiheutti kukas muu kuin Pieni Suuri Keijo, joka aloitti Naisten Jäähykuningattaren tittelin tavoittelun varsin kiitettävällä suorituksella (tosin 2/3 jäähyjen syistä ei vieläkään ole meille selvinnyt). Työmyyräpisteet menevät silti tasaisesti kaikille, hitto että hikoiltiin!

Hanat on nyt auki ja kolmen viikon kuluttua jatketaan! Joukkueen maalisaldoa lähdetään ilman muuta tuplaamaan.

Tikkarit ensimmäisen turnauksen jälkeen saa:

Minä – Jokainen rapsankirjoittaja saa tästä lähtien tikkarin. Erityisen hyvä ja lukijaystävällinen rapsa palkitaan kauden päätteeksi jättisho.. tikkarilla! Salmiakkisellaisella.

Koko muu Joukkue – 2 peliä. 15 tehtyä maalia. 12+1 pelaajaa. Siksi.
(ja se avausmatsin syöttöpeli!)

(tähän vielä haukut ekan pelin pöytäkirjan pitäjille, ja ainakin yhdelle tuomarille)

Kiitos vielä faneille katsomossa! Tuplataan ensi pelissä myös Kingsin kannattajien määrä?
21.11.2015Kinkkukuulumisia - eli ketä meitä nyt oli
19.04.2015Kinkkukuulumisia
06.12.2014Naisille tappio ja voitto Askolassa
16.11.2014Kingsit Kostoretkellä - Revenge i Dickursby
19.10.2014Tik-tik-tik-Tikkurilaan!
05.10.2014Kaudenaloitusräppi
13.04.2013Laiskasti mutta varmasti, paluu Masalaan
17.03.2013Karjaa. Missä?
24.02.2013Hang-Ö-ver - jotain liikaa ja kaikkea liian vähän
13.01.2013Uusi vuosi, kausi jatkuu, pallo pomppii

Siirry arkistoon »