Pelatut ottelut

16.11.2014
Tiikerit II - Naiset2 - 6 » 16.11.2014
Naiset - Hammers2 - 2 »

Uutiset

21.11.2015Kinkkukuulumisia - eli ketä meitä nyt oliLue lisää »19.4.2015KinkkukuulumisiaLue lisää »6.12.2014Naisille tappio ja voitto AskolassaLue lisää »16.11.2014Kingsit Kostoretkellä - Revenge i DickursbyLue lisää »19.10.2014Tik-tik-tik-Tikkurilaan!Lue lisää »

Minibussi ja Puuha Peten seikkailut feat. Hangon Keksi

03.12.2012


Naisten neljäs turnaus pelattiin manner-Suomen eteläisimmässä kunnassa, Hangossa. Lämpimiä muistoja tulvi mieleen eräästäkin Rapsa-tädin Hangon Juhannus – keikasta. Mutta eipä siitä sen enempää. Hangossa odotti kaksi kovaa vastustajaa – LoHi ja Indians III. LoHi – ottelu päättäisi lohkon ensimmäisen kierroksen ja voitolla Kingsillä olisi mahdollisuus napata itselleen lohkon neljäs sija (tavoitteen mukainen sijoitus puolenvälin yläpuolella). Inkkareille oli kerran jo hävitty, ja Kingsillä varmasti paljon hampaankolossa..

Hangossa pelaavasta Kingsin kokoonpanosta puuttui sairastuvalla ollut Miia, töissä pakertanut Wilma ja Tallinnassa synttäriretkellä ollut Meri. Tällä kertaa pakkikalustoa täydennettiin Kestin Mialla. Pitkä ajomatka yllätti muutaman autoseurueen, tai sitten he olivat unohtuneet ihailemaan Hangon hiekkarantoja, joita on yhteensä yli 30 km (lähde: Wikipedia), ja lämmittelylenkille lähdettäessä puuttui vielä Puuha Peten auton verran pelaajia. Mitäs turhaan sitä reittiä etukäteen selvittää, kun puhelimetkin on keksitty..

LoHi - SBS Kings 2-5 (1-0, 1-2, 0-3)

Ensimmäistä peliä lähdettiin itsevarmasti, mutta nöyrästi voittamaan. Juuri ennen peliä LoHin maalivahti ystävällisesti kertoi, että ovat liikkeellä viiden kenttäpelaajan voimin, ja heistäkin pari puolikuntoisena mukana. Tämän kuulleessaan kapteeninnauhaa Merin poissa ollessa kantanut Anu näytti pureskelevan tuskaisen näköisenä pinkkiä rannehikinauhaansa. Huulilta pystyi lukemaan suusta tulleet sanat: Voi *****, tästä tulee vaikea peli.

Koskaan ennen ei Rapsa-täti ole salibandyssä nähnyt minibussia kaukalossa, mutta siellä se nyt oli, lohjalainen viiden hengen minidösä parkkeerattuna siihen päätyyn, missä kuninkaallisten oli tarkoitus tehdä liukuhihnalta maaleja. Vaan eipä tehnyt. Pallo oli 93-prosenttisesti sinipaitojen hallussa, mutta lohjalaiset sumputtivat maalin edustan niin tyylikkäästi, että Kingsin peli alkoi junnata paikallaan, kun opittu pelisysteemi ei tuottanut yhtään mitään tulosta. Nada. Zero. Sillä aikaa, kun sekä kentällä että vaihtopenkillä kuumeisesti mietittiin toimivia kuvioita, LoHi onnistui yllättämään jo 1. erän puolivälissä tekemällä johtomaalin. Kingsiläisten ilmeet olivat kaikenkertovat.

Toiseen erään lähdettäessä vaihtoehtoja ei ollut. Maaleja on tehtävä ja tämä peli voitettava. Erää oli pelattu vajaa neljä minuuttia, kun Anun onnistui toimittaa pallo maalin edessä odottavalle Fridalle, joka iski helpottavan tasoitusmaalin. Jesss, ei muuta kuin lisää vaan! Kaksi minuuttia myöhemmin vastustajan maalille järjestettiin taas pienen pieni ryysis, ja Anu sivalsi Heltsun syötöstä lukemiksi 1-2. Pelin juoneen kuitenkin kuului vielä yksi lohjalaisten karkumatka minibussin kattoikkunan kautta, jonka päätteeksi erätauolle lähdettiin tylsäntuntuisesti tasalukemissa.

Kolmannessa erässä otettiin vihdoin minibussi omaan haltuun ja kuskin roolissa nähtiin vuorollaan Anu (apukuskina Päivi), Johanna (Lokka) ja Lokka (MinnaK). LoHi muutti vielä erän puolessa välissä taktiikkaansa ja kaikki viisi kenttäpelaajaa alkoivatkin yhtäkkiä raivokkaasti hyökätä. Kingislauma saattoi hetkittäin kiitellä onneaankin, etteivät lohjalaiset enää onnistuneet maalinteossa, mutta suurin kiitos vastustajan nollatehoille kuuluu erinomaisen pelin pelanneille Kings-puolustajille. Siellä oli jälleen näkyvissä sitä varmaa ja rauhallista puolustuspeliä, jota katsomossa joukkioittain kannustavat fanit ovat kauden alusta asti päässeet ihailemaan. Lopputulos Kingseille 2-5! Kiitos.

Indians III - SBS Kings 2-0 (1-0, 1-0, 0-0)

Ensimmäisen pelin jälkeistä pienoista tyytymättömyyttä lähdettiin parantamaan Indiansia vastaan. Etukäteen Kings oli ensimmäisen inkkarikohtaamisen jäljiltä altavastaajana, mutta nyt haluttiin pelata hyvää salibandyä, jonka avulla toivon mukaan saataisiin napattua turnauspäivästä vielä toisetkin kaksi pojoa. Tai jäisi edes se hyvä fiilis. Peli oli äärimmäisen tiukkaa taistelua kaikki kolme erää ja palloa pelattiin tasaisesti molemmissa päissä. Suurin ero joukkueiden välillä lienee se, että Indians onnistui kaksi kertaa enemmän maalintekotilanteissa, kun taas Kings tuhlaili selkeitä paikkoja niin lahjakkaasti, että jopa tuomari kommentoi asiasta pelin jälkeen. (Kerrottakoon tässä kohtaa sisäpiiritietona, että seuraavissa treeneissä harjoiteltiin maalintekoa ja laukomista)

*************

LoHi-pelin voitolla saavutettiin se tavoiteltu lohkon neljäs sija. Jipiiii!! Ihquuu! Sydän sydän! Helppo peli se ei missään nimessä ollut, ja pelin jälkeen nähtiinkin tuloksesta huolimatta painuneita päitä. Olisihan se peli pitänyt voittaa selkeämmin, ja jo pelin alkuminuuteilla laittaa se minidösä vetokoukkuun ja ulos. Mutta ennakkoon helpot pelit ovat tunnetusti niitä vaikeimpia. Ok-lukemista huolimatta fiilikset eivät olleet parhaimmat mahdolliset, mutta kyllä Kings saa silti olla ylpeä siitä, että vaikeista kahdesta erästä huolimatta joukkue onnistui taistelemaan tärkeän voiton. Inkkari-pelin tappiosta huolimatta päivä oli kokonaisuudessaan onnistunut.

Tikkarit neljännestä turnauksesta:

Puolustus – Keke, Satu, MinnaK ja Mia tekivät koko turnauksen mahtavaa työtä ja pelastivat monta oman pään vaarallista tilannetta. Kovan duunin tekijöille kerrankin kunniaa!

Anu – Päivän parhaat tehot 2+1, joissa mukana LoHia vastaan tehty voittomaali.

Seuraavassa turnauksessa päästäänkin sitten kiusaamaan sitä Raseborgin joukkuetta, joka on Kingsin edellä taulukossa kolmantena. Piste-ero tosin on jo 6 pistettä, mutta kiusa se on pienikin kiusa. Rapsa-tädin korviin on myös kantautunut huhu, että Hangon jälkilöylyissä pikkujoulukinkereissä muutama pelaaja lupasi seuraavassa turnauksessa tuulettaa Gangnam Style –tyyliin. Ei muuta kuin videokuvaa odottamaan.

21.11.2015Kinkkukuulumisia - eli ketä meitä nyt oli
19.04.2015Kinkkukuulumisia
06.12.2014Naisille tappio ja voitto Askolassa
16.11.2014Kingsit Kostoretkellä - Revenge i Dickursby
19.10.2014Tik-tik-tik-Tikkurilaan!
05.10.2014Kaudenaloitusräppi
13.04.2013Laiskasti mutta varmasti, paluu Masalaan
17.03.2013Karjaa. Missä?
24.02.2013Hang-Ö-ver - jotain liikaa ja kaikkea liian vähän
13.01.2013Uusi vuosi, kausi jatkuu, pallo pomppii

Siirry arkistoon »