Pelatut ottelut

16.11.2014
Tiikerit II - Naiset2 - 6 » 16.11.2014
Naiset - Hammers2 - 2 »

Uutiset

21.11.2015Kinkkukuulumisia - eli ketä meitä nyt oliLue lisää »19.4.2015KinkkukuulumisiaLue lisää »6.12.2014Naisille tappio ja voitto AskolassaLue lisää »16.11.2014Kingsit Kostoretkellä - Revenge i DickursbyLue lisää »19.10.2014Tik-tik-tik-Tikkurilaan!Lue lisää »

Vuoden viimeinen turnaus Masalassa

02.01.2013

Joku aamuheräämisistä pitävä salibandyn ystävä oli päättänyt arpoa naisille sunnuntaiaamuksi turnauksen alkamaan klo 9 Masalassa. Siis mitä hitsiä, tässähän joutuu heräämään aikaisemmin kuin normaalisti työaamuina??

Vuorossa oli siis varhainen aamuherätys sunnuntaiaamuna, lievää krapulaa (kuulemma jollain), ainakin yksi pommiin nukkunut kuski, autossa tapahtunut aamupalatarjoilu, onnistunut navigointi Aktia Sport Centeriin, alkulämmittelyt peilin edessä (onx tää ponnari nyt hyvin takaa?) ja aerobicin alkeet mailan kanssa matkalla kaukaloon. (Äskeinen on kirjoitettu salakielellä, jonka pystyy ilman koodiavainta lukemaan kaikki, paitsi valmentajamme Jussi.)

Päivä oli silti oleva Kuninkaiden, vaikka startti ei ihan siltä vaikuttanut…

FBC Raseborg – SBS Kings 4-5 (1-2, 0-0, 3-3)

Lohkon toista kierrosta pelattaessa vastassa oli jo kertaalleen kohdattu nuori ja vikkelästi liikkuva Raasepori. Edellinen tasapeli nuoria varsoja vastaan oli jättänyt Kingseille kivistystä hampaankoloon, joten peliin lähdettiinkin asenteella ”kaikki peliin ja voitto”. Aikaisesta aamuheräämisestä johtuen unessa oleva Kings heräsi viimeistään vastustajan tehdessä ensimmäisen maalin jo 37 sekunnin kohdalla. Maalista suivaantuneena Kings pamautti tasoitusmaalin ajassa 4.44 Kestin ja Wilman hyvän yhteistyön tuloksena. Neljä minuuttia myöhemmin Wilma puski vielä toisen maalin, ja ensimmäinen erä loppuikin Kingsien johtoasemaan.

Toinen erä pelattiin tasaisesti puolustaen ja hyökäten, eikä kummankaan pään verkko heilunut. Kingsin onnistui siis säilyttämään johtoasemansa viimeiselle erätauolle lähdettäessä.

Kolmannessa erä molemmat joukkueet vaihtoivat vaihdetta ja voiton nälkä oli käsin kosketeltava. Maaleja paukutettiin vuoronperään. Raaseporin tehdessä maalin ajassa 30.43, iski Kings heti takaisin Fridan taituroidessa hyökkäyspäässä. Siihen perään kovana pakkina huseeraava Kontio tömäytti vielä näyttävän tykkimaalin. Tämän jälkeen Raasepori kiristi otteitaan ja iski välittömästi takaisin. Mutta voiton nälkä ajoi myös rikkomaan peliä ja vastustajat istuivat toistamiseen 2 min jäähyjä. Kun taas Kingsien jäähysaldo jäi vain yhteen 2 minuuttiseen. Päivin viimeistelemän voittomaalin jälkeen Raasepori sakotti vielä viimeisellä minuutilla, mutta eivät yltäneet tasoittamaan peliä puolelleen, joten Kings sai sen, mitä lähti hakemaan: Voitto <3 <3 <3.

SBS Kings – Snells AFT II 13-1 (3-0, 9-1, 1-0)

Toisessa pelissä vastaan tuli lohkon jumbonakin majaillut sisukas Snells Angels från Hangö. Ensimmäinen erä meni Kingsien lämmitellessä, toisessa erässä herkuteltiin ja kolmas erä viimeisteltiin loppuvaksi muutaman minuutin kohdalla.

Lähes kaikki Kingseistä pääsivät viimeistelemään pallon vastustajan maaliin. Tässä pelissä pääsivät myös pakit ravisuttelemaan maaliverkkoa ja kunnolla. Näistä pakeista mainittakoon; Satu - monta loistavaa ja kaunista vetoa, joista kaksi upposi nätisti ylänurkkaan; Kontio, joka pamautti kolme maalia puolesta kentästä; ja Meri, joka napsi mukavat saldot sekä maali- että syöttöpisteitä.

Muut maalit saatiin tuttujen maalitykkien lapasista, mutta Kingsien fiilistellessä tehtyjä maaleja pääsi Snells rokottomaan ja omaan päätyyn päästettiin yksi kokonainen maali (siis tytöthän vain halusivat jatkaa peliä vielä kolmanteen erään).

***********************

Turnauksen jälkeen jokainen pääsi hyvissä fiiliksissä jatkamaan jo alkanutta tonttuilukautta. Turnauksen saldona NELJÄ pistettä ja kaulaa kolmantena lohkossa majailevaan Raseborgiin saatiin kivasti kurottua umpeen. JjjjjeiiiJJJ!

Vuoden viimeiset tikkarit:

MinnaK – Puolustajan lavasta neljä maalia pam, pam, pam, pam. Että avataan se kauden maalisaldo sitten kunnolla kertaheitolla. Niih.

Pia – Voitto Raseborgista oli pitkälti myös hyvän maalivahtipelin ansiota – rutkasti kylmäpäisyyttä ja unelmaseivejä.

Wilma – Päivän parhaita tehoja ei voi jättää huomiotta. Pelasi omalla paikallaan tuttuun wilmamaiseen tyyliin raivaten tilaa hyökkäyspäähän.

Rapsa-Täti kiittää pelaajia, valmentajaa ja uskollisia faneja menestyksekkäästä alkukaudesta!

Vuosi 2013 alkaa tutusti seuran sisäisellä Kings Cupilla, jossa sekä naiset, miehet että Teinipojat - 73 taistelevat sekajoukkueilla leikkimielellä (tosissaan) Cup –kannun kuninkuudesta. Divaripelit alkavat naisten osalta 13. tammikuuta. Ei muuta kuin sulattelemaan pipareita, torttuja, kinkkua ja joulujuomien aiheuttamaa turvotusta, treeneissä hikoillaan taas!

21.11.2015Kinkkukuulumisia - eli ketä meitä nyt oli
19.04.2015Kinkkukuulumisia
06.12.2014Naisille tappio ja voitto Askolassa
16.11.2014Kingsit Kostoretkellä - Revenge i Dickursby
19.10.2014Tik-tik-tik-Tikkurilaan!
05.10.2014Kaudenaloitusräppi
13.04.2013Laiskasti mutta varmasti, paluu Masalaan
17.03.2013Karjaa. Missä?
24.02.2013Hang-Ö-ver - jotain liikaa ja kaikkea liian vähän
13.01.2013Uusi vuosi, kausi jatkuu, pallo pomppii

Siirry arkistoon »