Pelatut ottelut

16.11.2014
Tiikerit II - Naiset2 - 6 » 16.11.2014
Naiset - Hammers2 - 2 »

Uutiset

21.11.2015Kinkkukuulumisia - eli ketä meitä nyt oliLue lisää »19.4.2015KinkkukuulumisiaLue lisää »6.12.2014Naisille tappio ja voitto AskolassaLue lisää »16.11.2014Kingsit Kostoretkellä - Revenge i DickursbyLue lisää »19.10.2014Tik-tik-tik-Tikkurilaan!Lue lisää »

Uusi vuosi, kausi jatkuu, pallo pomppii

13.01.2013

Paluu Esport Arenalle. Tässä vaiheessa kautta vastustajat olivat jo tuttuja, tiedossa oli hikisiä minuutteja. Onneksi joukkueen kokoonpano oli kunnossa, vain muutama puuttui eikä valmentajaa tarvittu muualla. Vauhdikkaasta Kings Cupista oli jo viikko ja viimeiset tuskahiet hikoiltiin menneen viikon treeneissä ja talviliigassa. Talviliigasta saatiin vielä napattua se tarvittava itsetunnon kohotuspointsi, eli voitto.

SBS Kings – Hammers 4-1 (2-0, 1-0, 1-1)

Kings daamien ME-henki paistoi aina naapurihallille saakka kun vastassa olivat punapaitaiset vasarat. Edellisessä Esportin turnauksesta jäänyt tappio jäi karvamaan koko joukkueen mieltä ja ensimmäisestä peliminuutista loppuvihellykseen Kingsit puski täysillä. Ärhäkkäät punakot laitettiin heti ruotuun, tilaa ei annettu. Kunkkujen taktiikka oli; heti kiinni pam, vedot peittoon ja pallo vauhdilla ylös. Tehtiin niin kuin Jussi oli ohjeistanut.

Maalit syntyivät tuttujen nimien saattamina. Kestin aina laadukkaista vedoista upposi jälleen yksi komeasti keskikentältä, toinen piste tuli syötöstä. Lokka joka on tunnettu kovista vedoista, pamautti jälleen muutaman maalin taululle. Lokalle ominaisella tyylillä rystyllä ja pomppupallo. Pam! Ruutia kentällä! Aina viimeiseen venyvä Wilma nähdään tässäkin ottelupöytäkirjassa yhtenä maalintekijänä. Kolmannessa erässä tuli tulosta kaventava takaisku, eli niin sanottu työtapaturma. Mutta tällä kertaa Kunkut vei ja selkeästi.

Tikkari tästä pelistä pamahtaa Sadulle huippuhyvästä puolustuspelistä. Satu oli aina siellä missä pitikin, hoiti oman tonttinsa ja napsi tikkarin lisäksi monta reikäpallokuviota nahkaansa.

Koko joukkue pelasi hyvin, mutta ei kuitenkaan tikkarin veroisesti. (rapsa-tädistä on tullut pihi) ;D

SBS Kings – Flob III 1-6 (0-4, 0-2, 1-0 )

Toinen peli olikin sitten jotain ihan muuta kuin aurinkoa, lempeää tuulta ja hymyä. Vastassa oli hyvä, vauhdikas, hyvin liikkuva Flob III joka teurasti Kunkut raadollisesti jo ensimmäisessä erässä. Verkko heilui tiuhaan ja lyhyessä ajassa. Liikkuvan vastustajan mukana katosi Kunkkujen omat tontit, pelaajat ja kaikki mahdollinen. Ensimmäinen erä oli masentavaa seurattavaa, toisessa erässä harjoiteltiin ja kolmannessa erässä oli jo yritystä, mutta sehän ei enää riittänyt. Flob III on parantanut tasoaan kauden aikana huimasti ja samalla nousi esille alueita joita Kunkkujenkin tulisi harjoitella ja paljon.

Oli taidokas joukkue vastassa, mutta hiukan hämmennystä aiheutti ns. fyysinen painiminen vastustajan toimesta, joihin ei tuomari juurikaan puuttunut. Toiset Kunkuista kun joutui keräilemään itseään jatkuvasti kanveesista. Ei se kuitenkaan selitys tappiolle ollut. Katsomoon asti näkyi Kunkkujen hätä, kun paikat olivat hukassa, vedot eivät menneet perille, palloja ei saatu haltuun, eikä Jussin ohjaukset menneet kupoliin. Seuraavien treeneissä olisi varmasti perusteiden kertaus paikallaan. Hienoa pelissä oli kuitenkin Kunkkujen viimeiseen asti pelaaminen, ei lannistuttu tai lopetettu pelaamista, vaikka peli oli jo menetetty. ISO KÄSI myös Kristan ja Nuoran Minnan yhteistyön tuloksesta, jolla saatiin taululle edes se yksi maalimerkintä ja vielä viimeisessä erässä!!

Tikkari tästä pelistä menee Jussille, joka ensimmäistä kertaa HERMOSTUI näkyvästi! Peukut Jussille! :)

Positiivista on se että pelit pelattiin ilman jäähyjä (vaaleanpunaiset virtuaaliruusut kaikille). Hyvä fiilis säilyi, vaikka tappio kirpaisi.

Rapsa-täti toivoo treenien tuottavan tulosta, ottaa kutimet nyt käteen, laittaa jalat saaviin ja alkaa jo henkisellä tasolla seuraamaan seuraavaa Kinkkujen peliä. Puss Puss!
21.11.2015Kinkkukuulumisia - eli ketä meitä nyt oli
19.04.2015Kinkkukuulumisia
06.12.2014Naisille tappio ja voitto Askolassa
16.11.2014Kingsit Kostoretkellä - Revenge i Dickursby
19.10.2014Tik-tik-tik-Tikkurilaan!
05.10.2014Kaudenaloitusräppi
13.04.2013Laiskasti mutta varmasti, paluu Masalaan
17.03.2013Karjaa. Missä?
24.02.2013Hang-Ö-ver - jotain liikaa ja kaikkea liian vähän
13.01.2013Uusi vuosi, kausi jatkuu, pallo pomppii

Siirry arkistoon »