Pelatut ottelut

16.11.2014
Tiikerit II - Naiset2 - 6 » 16.11.2014
Naiset - Hammers2 - 2 »

Uutiset

21.11.2015Kinkkukuulumisia - eli ketä meitä nyt oliLue lisää »19.4.2015KinkkukuulumisiaLue lisää »6.12.2014Naisille tappio ja voitto AskolassaLue lisää »16.11.2014Kingsit Kostoretkellä - Revenge i DickursbyLue lisää »19.10.2014Tik-tik-tik-Tikkurilaan!Lue lisää »

Hang-Ö-ver - jotain liikaa ja kaikkea liian vähän

24.02.2013

Naisten toisen kierroksen päättävään Hangon turnauspäivään lähdettiin 11 pelaajan voimin. Valmistelut sujuivat edelliseen vierailuun verrattuna harvinaisen hyvin: Puuha-Pete ei seikkaillut hiekkarannoilla (terveisiä vaan Perthin beachille!), kukaan ei kärsinyt dagenefteristä (?) ja tukat oli kunnossa jo ennen hallille saapumista. Lokankin ylipitkä hulmuava tukka saatiin nätisti tukkapannan avulla aisoihin. Valkkua ei ollut matkassa, koska Jussi jäi suorittamaan omia pelivelvoitteitaan Helsinkiin.

Entä mitäs sieltä Hangosta lähdettiinkään hakemaan? Luvassa oli neljän pisteen turnaus eli tiedossa kaksi varmaa voittopeliä Team Botoxia ja LoHia vastaan. Ihan suunnitelmien mukaan ei kuviot kentällä kuitenkaan sujuneet. Töitä toki tehtiin, mutta melkoisen tehottomasti, ja saaliina Hangon keksin maisemista oli vain neljä maalia ja kaksi pistettä.

Team Botox – SBS Kings 0-4 (0-0, 0-3, 0-1)

Pinkkipaitainen Botoxin poppoo tiedettiin etukäteen heikommaksi joukkueeksi, ehkä jopa koko lohkon heikoimmaksi. Silti edellinen peli voitettiin ”vain” 7-2, ja on aihetta epäillä, että Kingsin naisia vaivaa Botox -peikko edellisen kauden häpeällisen tappion jäljiltä. Tämäkään kohtaaminen ei ollut helpoimmasta päästä. Sinipaitainen Kings hallitsi ja piti palloa, loi tilanteita, rakenteli peliä, veti kohti maalia. Tulosta ei vain syntynyt, ja vaihtopenkiltä kuului tuskaista huokailua katsomoon asti. Ensimmäisen erän jälkeen oltiin etukäteisveikkailujen vastaisesti maalittomassa tasapelitilanteessa. Iiik!

Toisen erän alussa sama meininki jatkui ja pian vaihtopenkin tuskaisen huokailun ja kiroilun seasta Meri innostui lupaamaan, että ensimmäisen maalin tekijä palkitaan ruhtinaallisesti kahdella tikkarilla. Herkkuleivoksistaan tunnettu Heltsu taisi kuulla tuon lupauksen, ja juonitteli heti seuraavassa vaihdossa yhdessä Päivin kanssa Kingsin 1-0 johtoon. Kiitoooos!! Heti perään pakkina tuurannut Johanna toimitti pallon toistamiseen maalin perukoille Lokan syötöstä. Peli oli selvästi piristynyt, ja koska Päivikin halusi tikkarin, tehoduo Nuutinen-Linnakoski tekivät erän viimeisillä minuuteilla lukemiksi 3-0.

Kolmas erä pelattiin lähes yhtä tuskaisen tehottomasti kuin ensimmäinenkin, ja katsomoon näytti siltä, kuin sinipaitaiset olisivat vain halunneet nopeasti pelata erän loppuun ja siirtyä keskittymään seuraavaan matsiin. Uusia kikkoja ei enää juurikaan keksitty, joten ei ollut yllätys, että Kingsin neljännen maalin viimeisteli jälleen Heltsu kiharat kikkurallaan, tällä kertaa Merin hienon esityön jälkeen. Ja huh, loppuihan se peli viimein. Ei muuta kuin kiitos ja hei, ja kopin kautta katsomoon vertailemaan, kenellä on parhaimmat eväät.

SBS Kings – LoHi 0-2 (0-0, 0-1, 0-1)

Jotain sinistä, jotain vanhaa, jotain uutta, jotain lainattua. Eli Hangossa jälleen vastassa LoHi, tuo sumputtamisen ja passiivisen pelaamisen mestari. Pelin kulun ja fiiliksen voi yhteenvetona lukea sieltä edellisen Hangon reissun raportista (Puuha-Pete ym.). Sillä erotuksella, että tämä peli hävittiin ja Kings ei saanut tehtyä edes yhtä räkämaalia.

LoHi pääsi kilpparitaktiikallaan muutaman kerran yhden pelaajan karkumatkalle, ja tekikin yhdestä sellaisesta maalin toisen erän alkupuolella. Sinipaidat eivät masentuneet, mutta yrityksistä huolimatta hyökkäyksistä puuttui se vauhdikas ja viimeistelty syöttöpeli, jolla olisi päässyt murtautumaan tiiviin lohjalaisviisikon keskelle.

Kolmannessa erässä Kings pääsi pelaamaan ylivoimaa, mutta siltikään sitä pallonmentävää kolosta ei sieltä lohjalaismaalilta löytynyt. Erän loppuminuuteilla Kings käytti oljenkorsistaan aikalisän ja yritti nyt kuuden pelaajan ylivoimalla tasoittaa tilanteen. Ei vieläkään.

Viimeisellä minuutilla pelattiin hetkellisesti tasakentällisin, ja Kings -puolustuksen pieni huolimattomuusvirhe johti vielä toiseenkin lohjalaisten maaliin, kun vastustaja pääsi pienellä pallon siirrolla nokikkain Pian kanssa. Mieli musteni, mutta Kingsit yrittivät silti loppuun asti raivokkaasti rikkoa nollatilinsä. Eipä onnistunut. Kingsiläiset keräsivät päätösvihellyksen jälkeen tyynesti kamppeensa ja painuivat kohti pukukoppia kiroilemaan. Eväät oli syöty.

***********************

Ei ollut Kingsin naisten päivä tämä, ei (eikä kuulemma miestenkään!). Yritystä kyllä oli, ja vauhtiakin ihan kiitettävästi, mutta muuten ei onnistunut oikein mikään. Oli liikaa harhasyöttöjä ja vastuun siirtelyä. Liian vähän pallon liikuttamista, syöttöjä, onnistuneita syötön vastaanottoja, loppuun asti yrittämistä, tuuria. Ehkä päällimmäiseksi jäi fiilis, että päivän peleistä puuttui yksi oleellinen asia: peli-ilo.

Tikkarit:

Heltsu – Kokonaiset 2 tikkaria Botox – pelin ensimmäisen maalin johdosta! Kokonaistehot 2+1 ei valitettavasti kasvata tätä saldoa enempää (Rapsa-täti voi tosin tehdä vaihtareita esim. suklaamuffinseihin).

Päivi – Heltsun kanssa hyvännäköistä peliä Botoxia vastaan. Tehojakin tuli mukavasti, joten tämä kaksikko nähtäneen yhdessä vielä jatkossakin.

Pia – Nollapeli! (hihi, vahingossa ensin kirjoitin nollapili)

Oho! Yhteensä neljä tikkaria!? Aivan liikaa tällaisen päivän jälkeen, mutta jollainhan ne pelaajat on lahjottava kohti seuraavaa koitosta.

Karjaalla nähdään! Back to Voittojen tie! Jess! Jaxuhaleja kaikille. Ootte ihqui.

21.11.2015Kinkkukuulumisia - eli ketä meitä nyt oli
19.04.2015Kinkkukuulumisia
06.12.2014Naisille tappio ja voitto Askolassa
16.11.2014Kingsit Kostoretkellä - Revenge i Dickursby
19.10.2014Tik-tik-tik-Tikkurilaan!
05.10.2014Kaudenaloitusräppi
13.04.2013Laiskasti mutta varmasti, paluu Masalaan
17.03.2013Karjaa. Missä?
24.02.2013Hang-Ö-ver - jotain liikaa ja kaikkea liian vähän
13.01.2013Uusi vuosi, kausi jatkuu, pallo pomppii

Siirry arkistoon »