Pelatut ottelut

16.11.2014
Tiikerit II - Naiset2 - 6 » 16.11.2014
Naiset - Hammers2 - 2 »

Uutiset

21.11.2015Kinkkukuulumisia - eli ketä meitä nyt oliLue lisää »19.4.2015KinkkukuulumisiaLue lisää »6.12.2014Naisille tappio ja voitto AskolassaLue lisää »16.11.2014Kingsit Kostoretkellä - Revenge i DickursbyLue lisää »19.10.2014Tik-tik-tik-Tikkurilaan!Lue lisää »

Karjaa. Missä?

17.03.2013

Naisten tämänkertainen turnaus aiheutti ennakkoon ehkä historian pisimmän palstan www.kyytikeskustelut.com:iin. Kaikille ei ollut selvää, missä Karjaa sijaitsee (”no en jaksa KVG”), miten Karjaalle ajetaan, kuinka kauan Karjaalle ajetaan tai kuka Karjaalle ajaa. Tämä saattoi myös johtua siitä, että Puuha-Pete autoineen oli telakalla. Ei kun siis auto oli. Kuski oli töissä.

Lähtöasetelmat päivän peleihin oli siis se, että inkkarit haluttiin nyt viimeinkin voittaa ja ne snällat enkelit hang-Ö:stä piti taas voittaa, siis kolmannen kerran. Riemunkiljahduksia kuultiin heti hallille saavuttaessa, kun tajuttiin, että kuninkaallisilla on ihan ikioma pukukoppi, jonka saa avaimella lukkoon. Joo, vau.

SBS Kings – Indians III 2-3 (1-0, 0-2, 1-1)

Kaksi edellistä kohtaamista inkkariheimon kanssa olivat päättyneet tasaisen väännön jälkeen pisteiden menetykseen, joten nyt kauden viimeisessä kohtaamisessa haluttiin näyttää, että kyllä Kingsitkin osaa. Ja osasihan ne!

Indians oli ehkä osannut varautua kuninkaallisten ylemmän luokan motiiviin voittaa peli, mutta sehän ei hämännyt ketään. Vapauttava hetki koettiin ajassa 6.45, kun Frida pääsi pitkästä aikaa maalinteon makuun ja viimeisteli Kristan syötöstä 1-0. Kings meni siis johtoon jo heti alkumetreillä, ja siinä tilanteessa myös pysyttiin erän loppuun asti.

Kingsin naiset olivat mukavassa hurmiotilassa toiseen erään lähdettäessä. Hurmio ei kuitenkaan riittänyt maalintekoon, ja verkkoja heiluttelikin tällä kertaa vain keltapaitaiset minnehahat (KVG). Siis pelkkiä onnenkantamoisiahan ne kaksi maalia oli.

Kolmannessa erässä taisto jatkui edelleen tasaisena ja Kingsin tasoitus oli enää pienestä kiiiiii (Toim. huom. Katselen tässä samalla Samuli Edelmannin leffaa). Edellisen turnauksen tehoduo Nuutinen-Linnakoski naatiskeli yhteispelin jatkumisesta, ja kas, peli tilanteessa 2-2! Näinköhän Kings oli viemässä lohkon toisena majailevalta Indiansilta ainakin yhden pisteen?

Pöh. Taas yksi onnenkantamoinen, ja peli päättyi erittäin harmilliseen yhden maalin tappioon. Pöh.

Snell’s AFC II - SBS Kings 2-6 (1-2, 1-2, 0-2)

Inkkaripelistä saatiin tappiosta huolimatta rutosti itsevarmuutta, ja jo pelkästään sen perusteella runsaslukuinen yleisökin tiesi, että Kingsithän tämän pelin tulee voittamaan. Peli ehti vanhentua reilun minuutin, kun Wilma taiteili Heltsun syötöstä palleron hankolaisten vartioimaan maaliin. Eipä sitä sen kummemmin ehditty fiilistellä, kun hyökkäystrio Lokka-Kesti-Paukkunen jo pyörittivät peliä Snellsin päädyssä siihen malliin, että toinen maali oli enää ajan kysymys. Ajassa 4.27 Kesti palautti ohi menneen vetonsa jälkeen pallon nopeasti maalin edessä odottaneelle Meno-Anulle, pallo maalia kohti, ja siellä lepäsi 2-0.

Toisessa erässä oli M-A:n vuoro syöttää maalin eteen, josta K viimeisteli. Parin minuutin kuluttua samassa päädyssä soi, kun MinnaK veti kaukolaukauksen ylänurkkaan. Minnahan siis vain testasi uutta mailaansa (toim. huom. Mailan väristä ei varmuutta, pinkkiä ei Rapsa-tädin muistikuvan mukaan mailassa kuitenkaan ole). Niin ja tekihän ne hankolaisetkin jossain välissä maaleja, eli kahden erän jälkeen tilanne sinipaidoille 2-4.

Kolmannessa erässä kaunisteltiin numeroita heti erän alussa. Tasapainon vuoksi oli LKP–kentällisen L:n vuoro tehdä maali, syöttäjänä jälleen jossain oudossa energiapatukkapöhnässä pelannut M-A. Loppu oli selvää kruunupäiden hallintaa, ja taululle saatiin lopulta numeroiksi 2-6, kun Sini ja Frida saivat myös askelmerkkinsä kohdalleen. Pelin jälkeen olikin kiva körötellä back to the city. Paluureitti oli tallennettu aiphoneen nimellä ”Kyllä se voittaminen on vaan niin mukavaa!”.

***********************

Inkkaripelistä ei pisteitä saatu, mutta peli oli sen verran hyvännäköistä, että tähän voi Rapsa-tätikin todeta Kingsin naisten kehityskaaren olevan edelleen positiivinen. Snellsin porukka olisi ehkä pitänyt voittaa suurinumeroisemmin, jos katsoo taaksepäin aiempien kohtaamisten lopputuloksia, mutta jääminen ”vain” kuuteen tehtyyn maaliin oli ehkä enemmänkin hankolaisten hyvyyttä, kuin Kingsien huonoutta. Hurjasti ovat siis hankolaisetkin kehittyneet kauden aikana, terveisiä vaan Suomen St. Tropeziin (Toim. huom. Keksin tuon itse). Hyvältä siis näyttää, ja kahdessa jäljellä olevassa turnauksessa on hyvinkin mahdollista tavoitella
vielä lohkon kolmatta sijaa!

Tikkarit:

Sini – Siirtyi treenipelaajasta pelaavaan kokoonpanoon kesken kauden, ja on kehittynyt ihan hurjasti. Sai tililleen tänään ensimmäisen maalinsa!

Lokka, Kesti, Paukkunen – Kolmikko oli Inkkari-pelissä ehkä aavistuksen kohmeessa, mutta paikkasi tilanteen komeasti jälkimmäisessä tehden yhden maalin per erä.

Vielä kaksi turnausta ja sitten juhlitaan! Kyllä tämä talvi vielä kevääksi muuttuu!
21.11.2015Kinkkukuulumisia - eli ketä meitä nyt oli
19.04.2015Kinkkukuulumisia
06.12.2014Naisille tappio ja voitto Askolassa
16.11.2014Kingsit Kostoretkellä - Revenge i Dickursby
19.10.2014Tik-tik-tik-Tikkurilaan!
05.10.2014Kaudenaloitusräppi
13.04.2013Laiskasti mutta varmasti, paluu Masalaan
17.03.2013Karjaa. Missä?
24.02.2013Hang-Ö-ver - jotain liikaa ja kaikkea liian vähän
13.01.2013Uusi vuosi, kausi jatkuu, pallo pomppii

Siirry arkistoon »