Pelatut ottelut

16.11.2014
Tiikerit II - Naiset2 - 6 » 16.11.2014
Naiset - Hammers2 - 2 »

Uutiset

21.11.2015Kinkkukuulumisia - eli ketä meitä nyt oliLue lisää »19.4.2015KinkkukuulumisiaLue lisää »6.12.2014Naisille tappio ja voitto AskolassaLue lisää »16.11.2014Kingsit Kostoretkellä - Revenge i DickursbyLue lisää »19.10.2014Tik-tik-tik-Tikkurilaan!Lue lisää »

Tik-tik-tik-Tikkurilaan!

19.10.2014

Onhan se joka vuosi yhtä jännittävää. Nimittäin se kauden ensimmäinen turnaus. Kingsin naiset aloittivat divaripeleihin valmistautumisen jo muutama viikko aiemmin kohtaamalla harjoituspeleissä mm. pari kolmosdivarin joukkuetta. Muutamassa matsissa paikan päällä olleena on allekirjoittaneen todettava, että näissä matseissa oli kyllä hyvä pössis. Tuloksia en nyt tähän hätään muista, mutta ainakin 1/3 pelistä tuli voitto (tuliko?). Ne loput kaksikin hävittiin pienellä maalierolla (hävittiinko?), ja mikä tärkeintä, maaleja tehtiin kiitettävä määrä ja peli näytti tosi hyvältä. Näillä tiedoilla olikin ns. high hopes kauden startista!

Rapsa-Riitta päätti sunnuntaisena aamuna nauttia penkkiurheilun lisäksi myös happirikkaasta säästä ja hyppäsi näppärästi pyörän selkään ja kohti Tikkurilaa, joka odotti 14,5 km:n ja kolmen vartin päässä lähtösijainnista. Mahdolliset pienet eksymiset minimoitiin katsomalla reitti kahteen kertaan kuuklen mäps –sovelluksesta. Jos ensipolkaisu tehdään Etelä-Haagassa, ja ensimmäisen kerran reitiltä poiketaan ennen Pirkkolan jäähallia, niin onko se huonosti vai tosi huonosti?

Light Iron – SBS Kings 5-3 (1-1, 1-1, 3-1)

1 tunti ja 7 min myöhemmin Rapsa-Riitta pääsi vihdoin viiden eksymiskerran jälkeen riisumaan hikisiä vaatteita Tikkurilan Tiikeri Areenan mediakatsomoon. Peliä oli kulunut siinä vaiheessa melkein 10 minuuttia, mutta mikä parasta, sinipaitaiset kuninkaalliset kaunokaiset olivat menneet 1-0 johtoon! Maalintekijänä oli kunnostautunut kauden ekassa treenipelissä hattutempun tehnyt Lokka, syöttäjänä Krista. Ei hullumpaa, siinähän ehti reportterikin rauhassa puuskuttaa pyöräilyn aiheuttaman jälkihien areenan ilmatilaan.

Light Iron (siis onko toi oikeasti jonkun salibandyjoukkueen nimi?) tasoitti pelin melko pian 1-1:een. Toisessa erässä menivät hitsi vieköön maalin johtoonkin, kunnes Sheikkonen tasoitti pelin Fridan syötöstä 2-2:een. Tähän asti peli näytti vielä hyvältä, ja oli sitä tuttua, alkukauden harkkapeleissä nähtyä koko kentän tasapainoista pelaamista. Sitten jotain tapahtui, ja peli vähän hajosi. Tai lassahti. Tai jotain siitä katosi. Fiilis. Henki. Tsemppi. Maltti. Jotain.

Kolmannessa erässä kaikki oli kuitenkin vielä mahdollista. Vastustaja meni taas ensin johtoon, kunnes tällä kertaa Päivi pääsi maalien makuun Kontion syötöstä ja tasoitti 3-3:een. Tässä kohtaa Kings pelasi ottelun ainoaa ylivoimaansa. Vastustaja sitä vastoin pääsi pelaamaan ylivoimalla kaksikin kertaa kolmannen erän lopulla. Ja rankaisi molemmista. Tilanteen ollessa 4-3 vastustajan hyväksi ei Kingsin olisi tarvinnut tehdä kuin yksi maali, jotta oltaisiin taas ns. back on da road. Tällä kertaa sen maalin kylläkin teki se vastustajajonkanimestäenvieläkäänolepäässytyli. Ottelu siis päättyi vaihtelevien tilanteiden jälkeen Kingsin harmittavaan tappioon 5-3. Voiiiii höhhh!

SBS Kings - IHS 0-6 (0-x, 0-x, 0-x)

Kingsille yksi 2 minuutin rangaistus ja yksi tolppalaukaus. Vastustajalle 6 maalia.

Ei muita pöytäkirjamerkintöjä.

************************************************************************’

Huhhahhei. Tik-tik-tikkarit jäivät Rapsa-Riitalta lähtöhässäkässä kotiin, joten niitä ei nyt tästä kauden ekasta turnauksesta voida jakaa. Taputukset ansaitsee Kingsin maalilla vartioinut ja neuermaisia torjuntoja jälleen esittänyt Eira.

Kotimatkalle lähdettiin siis melko koleissa tunnelmissa. Joukkue peliä märehtien, Rapsa-Riitta kylmästä, syksyisestä säästä nauttien (kärsien). Saalis kauden ensimmäisestä turnauksesta oli puhdas nolla. Ei selityksiä. Ilman jäähyilyä olisi Light Ironin (siis Kevyt Rauta? Kuka haluaa olla Kevyt Rauta??) kanssa ollut erittäin hyvät mahdollisuudet vähintäänkin pistejakoon, mutta minkäs noille tuomarien pilleille aina voi ;).

Kotimatka sujui muuten ennätysvauhtia. Kunnes lopussa sattui pienen pieni lipsahdus, kun vauhtisokeus aiheutti yhden risteyksen missaamisen. Seuraavakin risteys jäi huomaamatta. Kokonaismatka-aika 1h 5min.

Mutta pian taas jatketaan! Seuraava turnaus on arvottu jälleen Tikkurilan Tiikeri Areenalle, eli ei muuta kuin revanssihenki päälle. Sieltähän ei kukaan lähde kotiin, ennen kuin kauden avauspisteet ovat joukkueella plakkarissa! Nyt laitetaan kovat piippuun ja haastetaan jokainen paikalla oleva Kings –pelaaja ratkaisemaan pelit Kingseille. Jaossa tulee olemaan tuplamäärä tikkareita ja mahdollisesti kurkunkostuketta pikkujouluihin. Nyt mätkitään (maaleja) eikä meinata! Paras pistenainen palkitaan.

RR


p.s. Koska on pikkujoulut?

21.11.2015Kinkkukuulumisia - eli ketä meitä nyt oli
19.04.2015Kinkkukuulumisia
06.12.2014Naisille tappio ja voitto Askolassa
16.11.2014Kingsit Kostoretkellä - Revenge i Dickursby
19.10.2014Tik-tik-tik-Tikkurilaan!
05.10.2014Kaudenaloitusräppi
13.04.2013Laiskasti mutta varmasti, paluu Masalaan
17.03.2013Karjaa. Missä?
24.02.2013Hang-Ö-ver - jotain liikaa ja kaikkea liian vähän
13.01.2013Uusi vuosi, kausi jatkuu, pallo pomppii

Siirry arkistoon »