Pelatut ottelut

16.11.2014
Tiikerit II - Naiset2 - 6 » 16.11.2014
Naiset - Hammers2 - 2 »

Uutiset

21.11.2015Kinkkukuulumisia - eli ketä meitä nyt oliLue lisää »19.4.2015KinkkukuulumisiaLue lisää »6.12.2014Naisille tappio ja voitto AskolassaLue lisää »16.11.2014Kingsit Kostoretkellä - Revenge i DickursbyLue lisää »19.10.2014Tik-tik-tik-Tikkurilaan!Lue lisää »

Kingsit Kostoretkellä - Revenge i Dickursby

16.11.2014

Kun wuman-kingsien turnausturnee jatkui jo kaksi viikkoa edellisen jälkeen, oli tilanne kuulkaas sellainen, että tämä täti ilmoitti lähtevänsä kotiin ensimmäisen pelin jälkeen, jos ei pisteitä ala ropista ja maaliverkot heilua. Alla kaksi tappiopeliä, edessä vielä kauden täydeltä mahdollisuuksia ihan mihin vaan. Sarjataulukon tilannetta oli ehdottomasti parannettava, varsinkin kun Kingsien miesten edustuksen taival 2. divisioonassa oli alkanut suhteellisen mollivoittoisesti. Seuran mainehan tässä alkoi olla vaakalaudalla.

Paluu edellisen turnauksen rikospaikalle Tikkurilaan tapahtui kokoonpanolla, josta puuttui edelleen mm. Satu ”TumTum” Mononen, joka äidin neuvoista huolimatta ei ollut juonut tarpeeksi kittteeläistä pontikkaa karkottaakseen flunssan kropastaan, sekä Minna ”BääBää” Rainamo, joka oli huhujen mukaan seuraamassa Salkkareiden kuvauksia Huvilakadulla. Poissa olivat myös nilkkavaivasta edelleen kärsinyt Sini ”PiiPaa” Jägerroos ja Krista (ennytkeksitähänmitään) Hannonen. Uutta virtaa kokoonpanoon taas toi Sievin lahja Kingseille, eli Töllin siskokset Hantta ja Ansku, joiden peliesityksistä päästiin nauttimaan nyt ensimmäistä kertaa virallisessa salibandyottelussa.

SBS Kings – ÅIF 5-2 (1-0, 2-0, 2-2)

Ei kai peli kivemmin voisi alkaa, kuin 1-0 – maalilla heti ensimmäisessä vaihdossa. Lokka syötti, Frida viimeisteli. Nättii. Loppuerä odoteltiin ratkaisijoita 2-0 –maaliin, mutta tulosta ei syntynyt. Toisessa ja kolmannessa erässä sitten syntyikin, ja minkälaisilla suorituksilla! Ansku ei liiemmin ensimmäistä peliään jännittänyt, vaan näytti kaikille, että jalalla pääsee ja pallo liikkuu. Anskun ensimmäiseen maaliin johtaneet tilanteet alkoivat, kun Ansku juoksi keskialueelta pallon kanssa, ja taiteili sitten vastustajan pujottelukeppien välissä ja lainaili palloa välillä kaverille. Maaliin johtaneen syötön taisi antaa Mari ja Anskun oli helppo latoa pallo maaliin, jonka edessä maskia rakensi Satuh. Samat pelaajat vastasivat myös 3-0 –maalista. Anskun kojoottimaisen vikkelä nousu laitaa pitkin takasi sen, että ilmeisesti osa Åifin pelaajista jäi sille tielleen ihmettelemään, mitä oikein tapahtui ja missä se pallo on. Anskun ei tarvinnut kuin vipata pallo tarkasti maalin edessä odotelleelle Satuhille, joka sijoitti pallon varmasti verkon perukoille. Tulostaululla 3-0.

Kolmas erä alkoi taas mukavasti, kun siskonsa pistetehtailusta innostunut Hantta nousi puolustusalueelta hyökkäyksen tueksi ja otti rohkeasti tilaa vastustajan maalin edestä sillä seurauksella, että sai nostettua pallon rystyltä helponnäköisesti ohi veskarin. Maalia edeltäneet tilanteet eivät kirjautuneet muistiinpanoihin, koska lakisääteinen evästauko yllätti allekirjoittaneen. Seuraavat kaksi maalia teki vuorostaan ÅIF, joka onnistui hyödyntämään Kingsien puolustuspään virheet ja niistä seuranneista ylivoimatilanteista muuttamaan lukemat lyhyen ajan sisällä 4-2:een. ÅIF oli kolmannessa erässä nostanut ilmeisen onnistuneesti karvaustaan ylemmäs, ja kas, eihän sinne hyökkäyspäähän enää ihan noin vaan mentykään. Tilanne vaati ilmiselvästi kilpparitaktiikkaa, ja tämän tajusi oivallisesti Lokka, joka pääsi puolustuksen syötöstä yksin läpi. Vekkulimaiseen tapaansa Lokka laittoi vasta riparin sisään. Lopputulos 5-2 ja kauden ensimmäiset kaksi pistettä oli tosiasia.

Blackbirds – SBS Kings 2-5 (0-1, 0-2, 2-2)

Päivän toiseen peliin lähdettiin maltillisesti tunnustelemaan vastustajan tämän kauden tasoa. 1. erä olikin verrattain tasaista vääntöä, kunnes Frida kuittasi pelin ensimmäisen maalin tuopinkorkuisella vedolla loistavasti maskia tehneen Lokan ja vastustajan veskarin ohi verkon perukoille. Toisessa erässä Kingsin pakkiosasto otti ohjat käsiinsä. Tällä kertaa ensin Nora nousi mukaan hyökkäykseen, vei pallon maalin taakse, josta syötti suoraan Päivin mailan lapaan. Päivi kiitti ja peli oli 2-0. Kingsin 3-0 –maali saattoi olla jopa päivän hienoin. Hanttahan se sieltä tällä kertaa lähti pallon kanssa nousemaan puolustusalueelta. Kun kukaan ei sen kummemmin estellyt, Hantta vei pallon loppuun asti hyökkäysalueelle ja viimeisteli hienon suorituksensa vielä maalilla.

Hyvällä pelillä jatkettiin kolmannessa erässä, mutta jotenkin siinä pääsi käymään niin, että vastustaja tekikin seuraavat kaksi maali ja yhtäkkiä oltiin tilanteessa 2-3. EI kai nyt vaan… No ei. Ansku jo kerran kosketteli ylärautoja, ilmeisesti vain kokeili, mistä saattaisi mennä sisään. Seuraavassa hetkessä nimittäin kaksikko Lokka-Ansku oli asialla, kun Lokan maltillinen syöttö tavoitti Anskun ja Ansku pamautti Kingsien 4. maalin. Myös viides ja viimeinen maali oli tämän saman kaksikon käsialaa: Lokka syötti, Ansku teki. Tylsäksihän peli olisi tällä käsikirjoituksella käynyt, joten sovittiin, että L&A jatkavat tästä sitten seuraavassa pelissä.

 

Tikkarit goes to…

Ansku & Lokka! Päivän parhaat pistenaiset, ei muita perusteluja. Vau.

MinnaK – Kyl maar hoiti hyvin niin peruspelin puolustuksessa kuin hyökkäyspelinkin. Ihailtavaa malttia ja valttia, sekä juuri oikeanlaista kovuutta tiukoissakin tilanteissa. Jos joku selviää aina voittajana laitakahinoissa, se on ehdottomasti MinnaKoo.

Kiitos Tikkurilassa taistelleelle Kingsin ”Revenge is my middle name” mimmipoppoolle. Tässähän täti ihan herkistyy, niin kivaa oli peliä paikan päällä seurata. Toimittajakolleegatkin kehuivat peli-ilmeen muuttuneen radikaalisti edellisen turnauksen jälkeen. Ja tässä kohtaa on myös oltava äärettömän ylpeä. SBS Kingsin naisten edustusjoukkue onnistui vaikeassa paikassa tappiollisen kauden avauksen jälkeen pelaamaan täysin omalla tasollaan, ja ajoittain jopa sen yli. Joukkue onkin nyt hyvissä asemissa lohkossaan kahdella voitolla ja neljällä pisteellä. Hyvä wumanssit!

Hallilla nähtiin muuten lämpöä ottamassa myös polveaan kuntouttava Meno(ton)-Anu. Porrashyppyjen, tasajalkahyppyjen ja yhdenjalanhyppyjen demonstroinnin lisäksi Meno-Anulla nähtiin myös maila käsissään, ja sillä ilmeisesti sihtailtiin tarkasti maalikehikon ylä- ja alakulmia. Taitaa valmistautua tosissaan haastamaan ensi keväänä nykyiset pistepörssin kärjet, Anskun ja Lokan. P.S. Vielä ei ole syytä huoleen, aika moni vedoista meni rautojen väärälle puolelle.

Seuraava turnaus pelataan sunnuntaina 16.11. Sipoossa. Löytyykö joukkueesta vielä yksi vaihde lisää?

 

-ritu-

21.11.2015Kinkkukuulumisia - eli ketä meitä nyt oli
19.04.2015Kinkkukuulumisia
06.12.2014Naisille tappio ja voitto Askolassa
16.11.2014Kingsit Kostoretkellä - Revenge i Dickursby
19.10.2014Tik-tik-tik-Tikkurilaan!
05.10.2014Kaudenaloitusräppi
13.04.2013Laiskasti mutta varmasti, paluu Masalaan
17.03.2013Karjaa. Missä?
24.02.2013Hang-Ö-ver - jotain liikaa ja kaikkea liian vähän
13.01.2013Uusi vuosi, kausi jatkuu, pallo pomppii

Siirry arkistoon »