Pelatut ottelut

16.11.2014
Tiikerit II - Naiset2 - 6 » 16.11.2014
Naiset - Hammers2 - 2 »

Uutiset

21.11.2015Kinkkukuulumisia - eli ketä meitä nyt oliLue lisää »19.4.2015KinkkukuulumisiaLue lisää »6.12.2014Naisille tappio ja voitto AskolassaLue lisää »16.11.2014Kingsit Kostoretkellä - Revenge i DickursbyLue lisää »19.10.2014Tik-tik-tik-Tikkurilaan!Lue lisää »

Naisille tappio ja voitto Askolassa

06.12.2014

Rapsa-Riitan paettua loskakelejä Kauko-Itään piti Tarja Mapin kaivautua vielä kerran esiin vanhojen tilastojen ja pelimuistojen kalmistosta. Kääk, taas toi. No hitto. Kirjottakaa itte niin ei tarvi täältä eläkkeeltä punkeutua. Vitsi, vitsi.

Itsenäisyyspäiväähän voi viettää isänmaan väreissä monella tapaa, esimerkiksi pukeutumalla kunkkujen sinivalkoiseen peliasuun. Tällä kertaa naisten turnaus oli Askolassa, josta käytännössä kaikki pelaajat totesivat etukäteen että nevahöörd. No siellähän se Askola on suunnilleen Porvoon ja Mäntsälän välimaastossa. Eikä Askola-areena ole itse asiassa ollenkaan hullumpi halli. Hyvä pelialusta, pukuhuoneita on useita, musa soi peleissä ja saunatkin olivat pelaajille lämpiminä.

Ekaan peliin valmistautuminen sai erikoisia käänteitä, kun vastustaja IHS oli jättänyt tulematta päivän ensimmäiseen otteluunsa. Hallilla liikkui myös erilaisia huhuja alkukauden tapahtumista, ja sarjataulukossa IHS oli yllättäen pudonnut rajusti menetettyään jälkikäteen pisteitä. Meitä vastaan saivat kuitenkin jalkeille 6+1 pelaajaa.

Matsin alku oli Kingsien juhlaa - sinivalkoiset pyörittivät ja vastustajat passailivat. Itse asiassa jo viiden minuutin pelin jälkeen Kings siirtyi korkeaan karvaukseen, koska IHS pyöritteli palloa laiskan näköisesti oman maalin takana ja aivan selvästi säästeli itseään ja pelasi aikaa. Tähän saumaan olisi sitten pitänyt iskeä, mutta kunkkujen omituisen himmailun takia vastustaja pääsi peliin mukaan ja 2-0 johtoon. Aikalisä piti käyttää jo toisen erän kymmenennellä minuutilla. Pari minuuttia ennen erän loppua tuli tulosta: Lokka kaivoi maalin edestä kavennuksen ja kaikki oli taas mahdollista. Kolmas erä oli kuitenkin lähes täysin IHS:n ja lopputulos vastustajalle 4-1. Mainittakoon, että kolmannessa erässä Eira "the Neuer" koulutti vastustajaa torjumalla rankkarin aivan suvereeniin tyyliin ja rankkaria seurannut alivoima kestettiin ilman takaiskua. Vastuujoukkue Light Ironin jakaman joukkueen parhaan pelaajan palkinnon kuittasi Kingsien ainoan maalin viimeistellyt Lokka.

Pelien välissä taukoa oli vain tunti. Pelaajat ruoskivat pukuhuoneessa itseään ja suorituksiaan aika armotta. Toiseen peliin ei tehty muita muutoksia kuin karvauksen pudottaminen puolikorkeaksi.

Alku lohkon perää pitävää HD IBK:ta vastaan ei näyttänyt lupaavalta. Avausmaali saatiin tosin melkein heti pelin alkuun, mutta IBK kuittasi karmaisevan helpon näköisesti heti seuraavassa vaihdossa. Erän ensimmäiset kymmenen minuuttia olivat sanalla sanoen, no, kaoottista katsottavaa. Ihan kamalaa tyttösählyä. Sitten erän lopussa homma yhtäkkiä loksahti. Pitkät syötöt alkoivat löytää perille, juoksu maistui, tyhjään paikkaan osattiin syöttää, tehtiin käyttösyöttöjä, haettiin pakkeja, ripareita oltiin hakkaamassa sisään... Kaunista!  Ekalle erätauolle lähdettiin Kingsien 2-1 johdossa. Toinen erä alkoi lupaavasti, 0:16 pelattu ja tilanne 3-1. Eikä se siihen jäänyt, Kings tehtaili toisessa erässä kaikkiaan kuusi maalia. Yhteen näistä liittyi kummallinen episodi, kun maalin vieressä seissyt tuomari oli ainoa koko hallissa joka ei lainkaan nähnyt pallon käyneen maalissa. Takatuomari onneksi näki ja maali hyväksyttiin. Kolmannessa erässä numeroita vielä hieman kaunisteltiin ja peli päättyi Kingsien hyväksi 11-1. Järjestävän joukkueen jakaman parhaan pelaajan palkinnon vei Frida.

Ja ne Rapsa-Riitan lanseeraamat tikkaritkin menevät taas jakoon, ja niitä haluis jakaa toki useampiakin mutta näille nyt osui tällä kierroksella:

Frida. Viisi maalia, tartteeko perustella enempää? No ei tartte!

Eira. Aivan huikea rankkaritorjunta (käsien läpsyttelystä extrapisteitä) ja muutenkin varmaa suorittamista maalilla kautta linjan.

Joulutauolle lähdettäessä Kings on lohkossa kolmantena. Kausi jatkuu omalla vastuuturnauksella Kökkelissä 10.1.2015 ja silloin vastaan asettuvat aamupelissä Light Iron ja iltapelissä ÅIF III. Be there! Tapahtumaan on luonnollisesti vapaa pääsy. Ja halukkaille on kuulkaas tarjolla myös toimitsijavuoroja. Vapaaehtoiset jotka mielivät kokea naisten salibandyn huippuhetkiä livenä paikan päällä ottakoot yhteyttä Piaan!

Tarja "Tarza" Mappi

21.11.2015Kinkkukuulumisia - eli ketä meitä nyt oli
19.04.2015Kinkkukuulumisia
06.12.2014Naisille tappio ja voitto Askolassa
16.11.2014Kingsit Kostoretkellä - Revenge i Dickursby
19.10.2014Tik-tik-tik-Tikkurilaan!
05.10.2014Kaudenaloitusräppi
13.04.2013Laiskasti mutta varmasti, paluu Masalaan
17.03.2013Karjaa. Missä?
24.02.2013Hang-Ö-ver - jotain liikaa ja kaikkea liian vähän
13.01.2013Uusi vuosi, kausi jatkuu, pallo pomppii

Siirry arkistoon »