Pelatut ottelut

16.11.2014
Tiikerit II - Naiset2 - 6 » 16.11.2014
Naiset - Hammers2 - 2 »

Uutiset

21.11.2015Kinkkukuulumisia - eli ketä meitä nyt oliLue lisää »19.4.2015KinkkukuulumisiaLue lisää »6.12.2014Naisille tappio ja voitto AskolassaLue lisää »16.11.2014Kingsit Kostoretkellä - Revenge i DickursbyLue lisää »19.10.2014Tik-tik-tik-Tikkurilaan!Lue lisää »

Kinkkukuulumisia

19.04.2015

Kun hätä on suurin, Tarja Tuuraaja rientää apuun! Nyt on nimittäin käynyt sillä tavalla, että Rapsa-Riitta on tehnyt oharit. Joidenkin huhujen mukaan Ritu on viimeksi nähty Borneon viidakossa hoitamassa orpoja orankivauvoja. Salibandykentän laidalta kantautuneiden huhujen mukaan taas Ritun Tinder-profiili olisi ollut aktiivisena viimeksi toissa iltana 52 km päässä Ruskeasuon Arena Centeriltä. Niin tai näin, varmat havainnot Rapsa-Riitan viimeisimmistä liikkeistä on rekisteröity firman pikkujouluissa viime vuoden joulukuussa. Tarkennuksia illan kulusta voi kysellä Mauno Tupilta. Ritun liikkeistä jotain tietäviä pyydetään ottamaan yhteyttä ylläpitoon Kingsin verkkosivujen keskustelupalstan kautta. Vihjeitä voi jättää myös nimettömänä.

Ritun ohareiden takia naisten otteluraportteja on saatu odottaa aivan liian kauan. Tässä lyhyt katsaus kevään peleihin.

SBS Kings – Light Iron 1-4
ÅIF III – SBS Kings 5-8

Vuoden ensimmäisessä turnauksessa Kings pääsi taas testaamaan tasonsa Light Ironia vastaan, ja nöpönenillehän sieltä tuli. Parempaa mieltä lähdettiin hakemaan pelissä Åifia vastaan ja tavoitteena vain ja ainoastaan (pakko)voitto. Naps, naps, naps ja vielä viisi kertaa naps. Huh, voitto tuli.

SBS Kings – Blackbirds III 5-3
SBS Kings – Tiikerit II 1-3

Tammikuun toinen turnaus aloitettiin lätkälukemilla Blackbirdsiä vastaan, mutta toisessa ottelussa Tiikereitä vastaan tapahtui yksi harvoista tämän kauden repsahduksista. Tappio Tiikereille kuuluu sarjaan ”tämä olisi pitänyt voittaa”. Kaikki kunnia toki Tiikereille, mutta Kingsin nyt vaan olisi pitänyt voittaa. Niih. Erikoismainintana Meno-Anun paluu kentille 7 kk kuntoutusloman jälkeen. Ei tehoja - taisi vähän jännittää?

Hammers – SBS Kings 1-2
SBS Kings – HD IBK 9-0

Helmikuussa oli vuorossa aina niin ihanat aamupelit Askolassa. Ja kyllä, onhan noita sarjakärkiä vaan niin kiva vähän kiusata :). Tyylikkäät pisteet napattiin vielä ennen tätä turnausta sarjaa johtaneelta Hammersilta. Lohkojumbon kohtaaminen hoidettiin rutiinilla, ja lopputuloksena Eiralle kauden ensimmäinen nollapeli! Hyvä Neuer!

Light Iron – SBS Kings 3-3
SBS Kings –IHS 1-7

Edellisen toistoa: kyllähän noita sarjakärkiä vaan on niin kiva vähän kiusata. Yhden pisteen riisto jälleen sarjakärjeltä tuntui ihan voitolta, jopa katsomossa. Ja Hammersin mielestä. Hyvä Kings! Turnauksen toisessa pelissä Kinkuilta loppui tyystin voima ja vauhti. No, yksikin piste näin kovia vastustajia vastaan on ihan ok suoritus.

Blackbirds III – SBS Kings 0-7
SBS Kings – ÅIF III 11-3

Viikko ennen pääsiäistä joukkue pääsi irrottelemaan ihan tosissaan. Vai mitä sanotte yhteensä 18 tehdystä maalista? Omiinkin meni kahdessa pelissä yhteensä vain 3. Vitsivaude. Tässä kohtaa on pakko sanoa, että Kingsin naiset ovat joukkueena hitsautuneet koko ajan paremmin yhteen ja pelillisesti kehittyneet isoin askelin. Kovin kivaakin tuntuu tällä porukalla olevan. Keep it up, girls!

Tilanne sarjataulukossa on muuten äärimmäisen tiukka! No ainakin todella mielenkiintoinen. Joukkueet sijoilla 1-5 ovat kaikki härnänneet toisiaan pitkin talvea. Hammers ja Light Iron ovat vuorotelleet piikkipaikalla, kun taas Kings on jo pitkään varmistellut kolmossijaansa. Tällä hetkellä suurin uhka kuninkaallisten hallitsemalle prinsessatuolille on vain pisteen päässä oleva IHS. Viidenneltä sijalta löytyy Tiikerit, jolla myöskin on vielä mahdollisuus saavuttaa Kings-lauma – mutta siihen se tarvitsee itsensä bulldogin päänahan seuraavassa turnauksessa, ja sehän ei muuten tule olemaan helppoa.

Lohkon TOP5 ennen viimeistä turnausta:

Light Iron       29
Hammers        27
SBS Kings        24
IHS                  23
Tiikerit            21

Jäljellä on siis vain yksi turnaus, jossa joukkueet pääsevät varsinaiseen kuntotestiin ja pelaamaan päivän aikana kolme ottelua. Mielenkiintoa viimeisiin otteluihin lisää se, että sekä Kingsillä, Hammersilla että Tiikereillä on keskinäisten otteluiden lisäksi edessä kohtaaminen lohkon jumbon kanssa. Teoriassa siis kaikki on vielä mahdollista, jopa lohkon kakkossija. Voittamalla kaikki kolme otteluaan Kings varmistaa oman kolmossijansa, ja mikäli Hammers lisäksi häviäisi esimerkiksi Tiikereille, Kingsit laskennallisesti menisivät pisteissä ohi.. Spekuloinnit sikseen. Käytännössä tilanne kuitenkin on se, että Kingsin niskaan hengittävän IHS:n kuntokäyrä taitaa olla tämän viisikon paras, ja Kingsille tuleva kolmen pelin koitos ei tule olemaan helppo. ”Peli kerrallaan”, siitä on seuraavan turnauksen motto tehty.

Seuraava turnaus pelataan tänään sunnuntaina 19.4. Myllypurossa. Vastassa on Tiikerit (klo 12), Hammers (klo 16) ja lohkon jumbosijaa hallussaan pitävä HD IBK (klo 19).

Tervetuloa kannustamaan Kingsin naisten joukkue kohti kauden tärkeimpiä pelejä! Kolmossija on Kinkkujen!

Ja tikkarit goes to…

..sille, joka tuo Rapsa-Riitan turvallisesti takaisin näppäimistön ääreen.

-tare-

21.11.2015Kinkkukuulumisia - eli ketä meitä nyt oli
19.04.2015Kinkkukuulumisia
06.12.2014Naisille tappio ja voitto Askolassa
16.11.2014Kingsit Kostoretkellä - Revenge i Dickursby
19.10.2014Tik-tik-tik-Tikkurilaan!
05.10.2014Kaudenaloitusräppi
13.04.2013Laiskasti mutta varmasti, paluu Masalaan
17.03.2013Karjaa. Missä?
24.02.2013Hang-Ö-ver - jotain liikaa ja kaikkea liian vähän
13.01.2013Uusi vuosi, kausi jatkuu, pallo pomppii

Siirry arkistoon »