Pelatut ottelut

23.4.2017 16:45
M40 - ProStars3 - 8 » 23.4.2017 12:00
Classic - M402 - 3 »

Uutiset

13.11.2018Dinoille kultaa Prague Mastersin M40 -sarjassaLue lisää »24.4.2017SBS Kings M-40 Kausi päättyi finaalitappioonLue lisää »2.4.2017Dinosaurukset SM-lopputurnaukseen!Lue lisää »20.3.2017Dinosaurukset kahdeksan parhaan joukkoon!Lue lisää »2.11.2016Dinosaurukset aloittivat kautensa...Lue lisää »

SBS Kings M-40 Kausi päättyi finaalitappioon

24.04.2017

M-40 eli Dinosaurukset päättivät debyyttikautensa mitalijuhliin. Valitettavasti oli kuitenkin tällä kertaa tyydyttävä hopea-sijaan kun ProStars oli liian kova pala purtavaksi loppuottelussa. 

Lopputurnauksessa välierässä vastassa oli jo kaksi suomen mestaruutta samana viikonloppuna saavuttanut Classic. Classic voitti Hartwall Areenalla pelatut superfinaalit sekä miesten että naisten salibandyliigassa. M-40 sarjassa Classic  sai kuitenkin todeta Kingsin Dinosaurukset paremmiksi. Ottelu oli todella tasainen vääntö ja jatkoon olisi voinut mennä kumpi tahansa joukkueista. Mutta Jarmo Mäen loistotorjuntojen, Rantamäen kahden maalin ja Kärkkäisen loppuminuuteilla iskemän voittomaalin ansiosta Kings vei ottelun luvuin 3-2.  Aivan mahtavaa että Kings pystyi nousemaan pahasta sillasta kun Classic oli tehnyt, hetken jopa voittomaalilta vaikuttaneen, 1-2 johtomaalin vain kuusi minuuttia ennen täyttä aikaa. 

Toisessa välierässä ProStars löi Dalmacin luvuin 8-3 ja näin ollen loppuotteluun selvisivät samassa alkulohkossa jo kahdesti kohdanneet ProStars sekä SBS Kings. Alkulohkossa ottelut päättyivät lukemin 2-2 ja 4-2 voitto Prostarsille. 

Loppuottelu alkoi todella hyvin Kingssin osalta kun ajassa 2:16 Saku Sintonen vei Kimmo Rantamäen syötöstä Dinot johtoon. Epäselväksi tosin jäi kävikö pallo koskaan maalissa, vai osuiko ylärimaan. Tuomari oli kuitenkin sitä mieltä että pallo kävi maalissa joten taululle lukemat 1-0. Seuraavan maalin laukoi ajassa 5:57 kammo-lämärillä puolesta kentästä Kingsille Markku Hassi. Tällä kertaa ei tarvinnut miettiä kävikö pallo maalissa vai ei sillä maaliverkot venyivät noin metrin verran laukauksen voimasta. Tästä vajaa kaksi minuuttia myöhemmin Kings-pelaaja tuomittiin jäähylle mailaan lyönnistä. ProStarsilla on rutkasti maajoukkue-, ja liiga-kokemusta joten heidän hyväksi tiedetty ylivoima ei tarvinnut kuin puoli minuuttia aikaa puhkoakseen Kingssin alivoiman, eli ajassa 8:00 ProStars kavensi lukemiin 2-1. Ajassa 13:53 koko kauden ajan tärkeitä maaleja tehnyt Kimmo Rantamäki iski Saku Sintosen nappisyötöstä pelin lukemiin 3-1 ja Kings riemu oli ylimmillään. Tätä riemua ei kuitenkaan kauaa kestänyt sillä ProStars kavensi vielä uudelleen ennen erän loppua ajassa 14:24.

2. erä alkoi yhtä murheellisesti kuin ensimmäinen erä loppui kun ProStars tasoitti ottelun jo erän ensimmäisellä minuutilla ajassa 15:56. Ajassa 18:06 Kings-pelaaja komennettiin taas jäähylle mailaan lyönnistä. Tälläkään kertaa ei tarvinnut kauaa pelata alivoimalla sillä Prostars tarvitsi vain seitsemän sekuntia ylivoima-aikaa maalin tekemiseen. Näihin 3-4 numeroihin erä myös päättyi. Ottelua oli vielä yksi erä jäljellä ja Kingsin unelma oli vielä elossa, mutta voittoon vaadittaisiin kuitenkin aikamoinen ryhtiliike. 

3. erä Ryhtiliikettä ei valitettavasti nähty, ja ProStars jatkoi siitä mihin jäivät. Kuuden ekan minuutin aikana ProStars oli iskenyt jo kolmesti ja peli oli jo lukemissa 3-7 ja käytännössä pelattu. Viime minuuteilla Kings-pelaajalle tuomittiin taas jäähy, ja tuttuun tapaan ProStars rokotti myös tällä kertaa ylivoimalla pelin loppulukemiksi 3-8. Kings taisteli hyvin ja oli voittotaistelussa mukana kaksi erää.  Viimeisessä erässä ProStarsin rutiini oli kuitenkin liikaa Kingsille. Prostars vei täysin ansaitusti mestaruuden Vesa Punkarin, Lasse Riitesuon, Jarkko Saveniuksen ja Tuukka Lehtisen johdolla. Näitä herroja ei Kings vain saanut kuriin tällä kertaa. Onnittelut mestareille!

Dinosaurusten kausi oli kuitenkin kaiken kaikkiaan menestys. Debyyttikaudella heti loppuotteluun on todella kova suoritus. Ensi kaudella yritetään kirkastaa mitaleita kun saadaan kivenkova 1978 syntynyt Kings ikäpolvi mukaan remmiin. Ja ProStarsin kaverit ovat taas vuoden vanhempia :)                                                                                   Hyvä että saadaan pelaajarunkoon lisää leveyttä sillä tälläkin kaudella M-40 pelit menivät useasti päällekkäin Kings edustusjoukkueen otteluiden kanssa, joka aiheutti harmia sekä Dinoille että edustukselle. 

Joukkueenjohtajana haluan lopuksi esittää ison kiitoksen jokaiselle joukkueessa esiintyneelle. Kaikille teille pelaajille jotka taistelitte koko kauden ajan upeasti yhtenäisenä joukkueena, asettaen aina joukkueen edun ennen omaa etua.

Toivottavasti kaikki mukana olleet jatkavat myös ensi kaudella. 

kiitos!

#8

  

 

13.11.2018Dinoille kultaa Prague Mastersin M40 -sarjassa
24.04.2017SBS Kings M-40 Kausi päättyi finaalitappioon
02.04.2017Dinosaurukset SM-lopputurnaukseen!
20.03.2017Dinosaurukset kahdeksan parhaan joukkoon!
02.11.2016Dinosaurukset aloittivat kautensa...