Pelatut ottelut

23.9.2017 17:15
SB Vantaa - Miehet4 - 3 » 23.9.2017 14:45
PSS - Miehet4 - 3 »

Uutiset

13.12.2019Perttu Pajukoski liigakentiltä KingsiinLue lisää »3.11.2019Return of the KingsLue lisää »3.11.2019Matti & TeppoLue lisää »25.10.2019Otteluennakko: Kings - HawksLue lisää »26.9.2019Gimme' Oil in my lampLue lisää »

Miesten kausiennakko 15-16

02.10.2015

Näin se kesä loppuu, grillit laitetaan hupun alle ja salibandykausi jälleen alkaa. Ei voi mitään, kaikki aikanaan. Käsi pystyyn, kuka on odottanut kauden alkua jo vesi kielellä.

Kingsin tuleva kausi tulee olemaan mielenkiintoisin sitten liitukauden, jolloin joukkue nousi kakkosdivariin ensimmäisen kerran. Edelliskauden kitkerän putoamisen jälkeen takaportin kautta takaisin kakkosdivariin ja ”second coming” on jo itsessään mielenkiintoinen tarina. Kun siihen lisätään mielenkiintoinen nippu pelaajia tulevalle kaudelle, on paketti melko lailla valmis.

Koko lohko on hyvin mielenkiintoinen ja Kings toimitus haastattelikin joukkueita kauden alla omista tuntemuksistaan. Iso hatunnosto niille joukkueille, jotka laittoivat kortensa kekoon ja kertoivat salaisuuksiaan Kings toimitukselle. Niillä joukkueilla, jotka eivät vastanneet kyselyyn, oli varmasti paljon tärkeämpääkin tekemistä, kun viestitellä vihulaiselle.

Koko paletti tulevalle kaudelle on sen verran houkutteleva, että allekirjoittanutkin joutui nöyrtymään ja perumaan hattu kourassa jo kerran lopetetun toimittajauran ja laittamaan taas haalarit niskaan ja kynän käteen. Halusi sitä kukaan tai ei.

Kauteen valmistautuminen

Kunkkujen tämän kauden rakentuminen on aloitettu jo hyvissä ajoin. Kun oli selvää, että Kingsin monivuotinen vaikuttaja, Jouni Olkkonen, pukee tulevalle kaudelle taas tutun kunkkupaidan ylleen, sai hän ensitöikseen myös tutun roolin, eli joukkueen rakentamisen vastuulleen. Tai herra taisi kyllä ottaa sen roolin sen kummemmin keneltäkään kysymättä. Ja ihan hyvä niin.

Jouni on naarannut verkot töttöröllä saalista pelaajamarkkinoilta ja jo nyt voitaneen sanoa Gepardin onnistuneen tässä roolissaan kiitettävin arvosanoin. Uusista värväyksistä voi käydä lukemassa Kingsin sivuilta lisää. Siellä vilisee kirjaimellisestikin Pelimies jos toinenkin.

Taustalla seurattuani hetken joukkueen valmistautumista kauteen, täytyy sanoa, että uudet pelaajat ovat istuneet joukkueeseen todella hyvin. Ja vanha kaarti tuntuu olevan motivoituneempi ja nälkäisempi pesemään kasvot edelliskauden pettymysten jälkeen. Ja kyllä, he ovat jälleen myös vuoden vanhempia. En tiedä täytyykö ihan herra Guinnesille soitella, sillä en usko, että koskaan on kakkosdivarissa pelannut sellainen joukkue, jossa ei pelaa yhtään alle kolmekymppistä. Tästä voisi veistellä enemmänkin tarinaa, mutta I’m getting too old for that s**t…

Edelliskesästä opittuna joukkue osallistui tänä vuonna kesäliigaan, jossa se kuuluisa ”tatsi” ja kunto pidettiin edes jossain määrin yllä kaiken muun kesähässäkän ympärillä. Se toivottavasti näkyy heti alkukaudesta positiivisena kehityksenä edelliseen kauteen. Joka toki ei vielä paljoa vaadi.

Harjoitusottelut

Kauden lähestyessä alkuaan on Kunkkumiehistö ehtinyt pelata muutaman valmistavan harjoitusottelunkin.

Ensimmäisessä pelissä kivikovaa SB Vantaata vastaan Kings haki vielä itseään pahasti ja esitys oli luvalla sanoen todella vaisu. Tappio selvin lukemin 4-9, joka teki ainakin sen asian selväksi, että paljon oli töitä edessä, jotta joukkue hitsautuisi kentällä yhteen ja saisi pelinsä riittävälle tasolle pärjätäkseen sarjassa.

Toisessa pelissä M-Team II:sta vastaan otteet olivat jo parempaan päin, vaikka melkoista hurlumhei maali-ilottelua se olikin puolin ja toisin. Tästä ottelusta Kunkuille kirjattiin maalin voitto lukemin 7-8. Positiivisena asiana tästä ottelusta se, että hyökkäyspäässä homma toimi maalien määrässä hienosti. Ratkaisut tosin tapahtuivat kapeahkolla materiaalilla oikeastaan vain yhden kentän toimesta. Uudet vahvistukset Markus Olkkosen ja Ari Huopalaisen johdolla olivat liekeissä ja vaarallisia jokaisessa vaihdossa. Puolustuspelistä joukkue saa pyyhkeitä päästäen aivan liian monta maalia omiin.

Kolmas peli Kirkkonummen Rangersia vastaan oli tähän mennessä selkeästi ehjin suoritus. Kovaa jengiä vastaan hieno 8-2 voitto. Tällä kertaa myös ratkaisut tulivat leveämmältä sektorilta ja omiin meni riittävän vähän.

Viimeisin peli Esport Oilersin A-junnuja vastaan oli hyvä oppitunti miten pelata hyvin taitavaa ja liikkuvaa joukkuetta vastaan. Muutama kentällinen loksahti selkeästi kohdilleen tässä pelissä ja lopulta ottelusta merkittiin Kuninkaille 10-5 voitto.

Harjoitusottelut ovat aina harjoitusotteluita, joten niistä ei kannata liian paljon johtopäätöksiä vetää. Kings sai sopivasti kokemusta erilaisista joukkueista ja uskon, että Siniset ovat valmiita kauden alkuun. Ainakin valmiimpia, kuin edellisellä kaudella. Niin.. sekään ei toki liikaa vaadi.

Harjoitusotteluiden pistemiehet top 3

Ari Huopalainen 6+6=12 (Palomiehenä työskentelevä Ari joutuikin tällä kertaa sammuttamaan otteluiden jälkeen omat liekkinsä)

Markus Olkkonen 7+3=10

Saku Sintonen 4+3=7

Sitten seuraavaksi asiaa lohkon joukkueista satunnaisessa järjestyksessä

KGB Agents

Joukkueen vahvuudet: Agentsien vahvuudet ovat ehdottomasti puolustuspäässä ja tinkimättömässä työnteossa. Omaa maalinedustaa pyritään varjelemaan, jonka jälkeen isketään vastaan nopeasti. Kokenut joukkue ei myöskään turhia kumartele kovenpiakaan vastustajia. Muutama yksilö pystyy myös ratkomaan pelejä henkilökohtaisella panoksellaan.

Paras pelaaja: Timo Kiiskinen. Kiiskinen voitti viime kaudella lohkon pistepörssin ylivoimaisesti. Taikoo syöttöpaikkoja tyhjästä ja viimeistelee itsekin varmasti. Haistaa läpiajopaikat todella hyvin.

Nouseva tähti: Aleksi Haapala. Debytoi viime kaudella Agenteissa. Varma ja eleetön rightin-puolustaja, joka saa pelaamisen näyttämään helpolta. Tekee oikeita asioita kentällä ja siinä sivussa ehtii pisteillekin.

Luottopelaaja: Matti Peltonen. Joukkueen kapteeni. Raastaa joka ikisen tilanteen loppuun asti. Naulaa siinä sivussa hyvällä prosentilla maalejakin. Tuomarien suosikkipelaaja sytyttää aina omaa joukkuetta.

Lyhyt kuvaus joukkueesta: Agents ei ole varmastikaan taitavin, saatikka tarkinta pelikirjaa toteuttava joukkue. Sen sijaan kovaa työntekoa ja joukkueen eteen uhrautumista nähdään sitäkin enemmän. Hyvällä hengellä ryyditetty joukkue koki noin ketjun verran muutoksia viime kaudesta, mutta ei ole epäilystäkään, etteikö tälläkin kaudella Agentit olisi valmis haastamaan lohkon kärkiporukoita.

Arvio lohkon kärjestä: Raseborg, Blackbirds, KGB Agents

Lohkon musta hevonen: KGB Agents

Puotinkylän Valtti

Joukkueen vahvuudet: Kokemus. Runko pysynyt kasassa jo vuosia, uusiutuminen ollut maltillista. Tästä johtuen suurin osa pelaajista löytää nopeasti yhteisen pelikirjan sivun kesätauo... siis kesätreenikauden jälkeen.

Paras pelaaja: Risto Remes, joka preseasonilla iski lähes 73% joukkueen maaleista. Häntä kirittää tässä kategoriassa Jukka Tanska, mikäli saa pelata ehjän kauden. Pelaavat hieman eri vahvuuksilla, mutta jälki pistetilastoissa yleensä yhtä vakuuttavaa. Kolmantena avainpelaajana niin ikään kokenut Juha Weckström, joka naputti Valtin Suomen Cupissa jatkoon ratkaisupelin 6+2 tehoilla.

Nouseva tähti: Antti Mähönen. Nopea, maalinälkäinen. Potentiaalia iskeä iso maalimäärä. Puhkuu energiaa ja intoa rikkonaisen viime kauden jälkeen.

Luottopelaaja: Antti Hiltunen, joka tilanteen mukaan istuu jokaiseen rooliin. On annettavaa valmennukseen, peluutukseen ja kentällä jokaisessa roolissa laatutakuu niin piikkinä, sentterinä kuin vaikkapa vasempana pakkina. Veskariksi ei ole vielä ollut tarvista heittää, mutta luultavasti hoituisi sekin. Täytyy lisäksi mainita Juha Weckström, joka yleensä tiukassa paikassa tekee tärkeät pisteet ja Remes, joka käytännössä pyörittää koko joukkueen toimintaa jo ties-kuinka-monetta-vuotta. Maalitehtailun lisäksi.

Lyhyt kuvaus joukkueestanne: Idän Helmi on hyvähenkinen, pitkään kasassa pysynyt nippu, joka usein elää pelissä tunteella mukana. Yleensä saamme pelissä vähemmän vapareita ja ylivoimaa, kuin mielestämme ansaitsemme - emmekä epäröi kertoa sitä ääneen. Usein peli on hyökkäysorientoitunutta, vaikka puolustukseenkin on pyritty panostamaan. Kun Valtti pelaa, yleensä toisessa maalisarakkeessa on pelin jälkeen kaksinumeroiset. Joskus molemmissa.

Kaveriporukkajoukkue pelaajavalmentajineen, joka ei ota peliä liian vakavasti (paitsi Pedro), mutta ehdottomasti haluaa aina voittaa. Lokakuussa pyörähtää käyntiin 10. kausi kakkosdivarissa.

Arvio lohkon kärjestä: Blackbirds ja SB Vantaa miehittää divarikarsintapaikat. Pakkaa kärjen osalta sekoittaa todennäköisesti Tiikerit, FBC Raseborg ja SCH.

Lohkon musta hevonen: Tähän on helppo nostaa siirtomarkkinoiden voittaja SBS Kings. Pystyy naaraamaan pisteet jokaiselta edellä mainitulta joukkueelta.

 

Kirkkonummi Rangers II

Joukkueen vahvuudet: Joukkueen todellinen vahvuus on toimintatavoissa. Kun treenataan, treenataan täysiä, mutta kuitenkin sen verran harvoin, että motivaatio on jokaisessa treenipäivässä 100%.

Paras pelaaja: Joukkuepeli

Nouseva tähti: Joukkue vilisee nousevia junioritähtiä! =)

Luottopelaaja: Joukkueen ykköskentällinen, joka koostuu joukkueen rungosta, joka  on pysynyt joukkueessa usean vuoden edustusjoukkueen kosinnoista huolimatta.

Lyhyt kuvaus joukkueesta: Kirkkonummi Rangers-M2 joukkueen nousukausi oli täynnä voittoja ja onnistumisia. Hävisimme runkosarjassa kaksi peliä kummatkin yhdellä maalilla. Joukkue on todella kurinalainen ja taktiikoita ollaan hiottu viime kaudella useiden videopalavereiden voimin. Joukkueen kivikova runko säilyi viime kaudesta ja sen rinnalle saatiin vikkeliä ja nälkäisiä seuran omia junioreita.

Joukkueen harjoituspelit ovat menneet yläkanttiin, sillä joukkue voitti juuri taannoin "kirkkonummen mestaruus" turnauksen, jossa siis mukana Rangers-a jun (SM) ja Rangers-M1.

A-junnujen kanssa pelattiin tasan 7-7 ja edustus kaatui näyttävästi 4-2.

Arvio lohkon kärjestä: Blackbirds, SBS Kings, SB Vantaa, Rangers II

Lohkon musta hevonen: SBS Kings , Rangers-M2 =)

 

FLOB

Joukkueen vahvuudet: Yhteishenki. Lähes kaikki teekkaritaustaisia, samanlainen huumori
Aikaisempia vuosia laajempi rosteri, runko säilynyt samana
Tasaisuus, ei heikkoja lenkkejä
Ollaan kaksi vuotta nyt harjoiteltu kakkosdivaria, joten pitäisi jo löytyä kokemusta jonkin verran
Laadukas valmennus ja hyvä tekemisentaso jo kesällä (ulkotreenit, leiri)

Arvio lohkon kärjestä: FBC Raseborg, SB Vantaa, Tiikerit, Blackbirds

Lohkon musta hevonen: Indians II ja Rangers II isoja kysymysmerkkejä

Mauno Tupin huomio: FLOB ei halunnut nostaa yksittäisiä pelaajia esille ja jätti osaan kysymyksistä vastaamatta perustellusti. FLOB selkeästi voittaa tai kaatuu joukkueena. Pisteet myös omasta kausiennakostaan, jossa varsinkin Kingsin kuvaus pitää täysin paikkansa. Sanasta sanaan.

 

Westend Indians II

Joukkueen vahvuudet: Vahvuudet ovat rennossa tekemisessä ja voittamisen halussa.

Paras pelaaja: Vaikea nostaa yksittäistä pelaajaa erittäin laadukkaasta kokonaisuudesta, mutta mainittakoon tässä yhteydessä viime kauden sisäisen pipön voittaja Arttu Mäkitörmä. Kovaa laukova rightti, joka viimeistelee kliinisesti paikasta kuin paikasta.

Nouseva tähti: Uusin hankintamme Kasper Koivu. Hän on harjoituskaudella vakuuttanut kovalla liikkeellä ja asenteella.

Luottopelaaja: Luottopelaajana mainittakoon maalivahtikaksikkomme Niilo Nevalainen ja Tomi Vehmas. Maalivahtitilanteemme on kuin Suomen lätkämaajoukkueella.

Lyhyt kuvaus joukkueesta: Vahva mutta hieman kapea runko koostuu entisistä inkkareiden edaripelaajista. Tätä täydentää pelitapahtumissa sopivasti heimon A- ja B-junnut. Vaihteleva kokoonpano aiheuttaa suoritustason heilahtelua. Hyvänä päivänä voimme haastaa kenet vaan.

Arvio lohkon kärjestä: Sarjan kärkipaikka on kolmen kauppa: Raaseporin ritarit, Blackbirds ja SB Vantaa, luultavasti tässä järjestyksessä.

Lohkon musta hevonen: Muut joukkueet ovat hyvin tuttuja ja oletettavasti pelaavat tutulla tasolla, joten musta hevonen on Lohjan Hiki. Toivottavasti saavat haastettua kakkosdivarissa paremmin kuin Hangon Hyrsky viime vuonna.

 

Blackbirds

Joukkueen vahvuudet: Laaja materiaali, jossa sopiva sekoitus kokemusta ja nuoruutta.

Paras pelaaja: Tero Kuusinen.

Nouseva tähti: Tuomas Koskinen.

Luottopelaaja: Pekka Rinkinen.

Lyhyt kuvaus joukkueesta: Vaikean viime kauden jälkeen kausi jatkuu edelleen ”vieraskiertueella” kotihallin puuttumisen johdosta, mutta joukkue saatiin hyvin kasaan ja lähtee motivoituneena taistelemaan lohkon kärkisijoista.

Arvio lohkon kärjestä: Tasainen kärki, jossa muista joukkueista mukana luultavasti SB Vantaa, FBC Raseborg ja Tiikerit.

Lohkon musta hevonen: SBS Kings

 

SB Vantaa

Joukkueen vahvuudet: Joukkueen vahvuudet ovat osaava valmennus ja varsin laadukas pelaajarosteri aina maalivahtiosastolta hyökkäyspäähän. Lisäksi aiempien vuosien pettymykset ovat jättäneet runsaasti menestysnälkää ja pitäneet jalat vankasti maassa kun hommia on lähdetty tekemään pian alkavaa kautta varten. Uudet vahvistukset ovat tuoneet sopivasti raikkautta joukkueeseen ja meno on näyttänyt oikeastaan erittäinkin hyvältä tässä vaiheessa kautta.

Paras pelaaja: Laadukkaasta pelaajamateriaalista löytyy lukuisia yksilöitä, jotka kuuluvat varmasti koko sarjan kärkipelaajiin, mutta silti Lasse Lundström on pakko nostaa yksittäisenä nimenä esiin. Treenipelien pisteet eivät ole tulleet yllätyksenä, kun on nähnyt minkälaisella meiningillä kaveri on joukkueeseen tullut, on kokonaisvaltaisesti jossei paras, niin varmasti ainakin yksi parhaista pelaajista kenen kanssa olen koskaan saanut pelata.

Nouseva tähti: Indiansin A-junnuista takaisin Vantaalle tullut Olli Puputti. En tiedä voidaanko puhua nousevasta vai jo valmiista tähdestä, jos takoo itsensä A:n SM-sarjassa maalipörssin TOP10:iin, mutta tulee varmasti olemaan II-divaritasolla uusi nimi pörssien kärkipäässä. Hirvittävä laukaus ja todellinen ratkaisijatyyppi.

Luottopelaaja: Teemu Kolari, joukkueen ikänestori ja arvostettu kapteeni. Pystyy pelaamaan paikkaa kuin paikkaa ja on esimerkillään iso johtaja räiskyvässä ryhmässä. Yksi Edari-ikoneista.

Lyhyt kuvaus joukkueesta: Tavoitteellinen ja menestymään sitoutunut joukkue, joka on kokenut hieman aiempaa enemmän muutoksia, mutta tulijapuolella on sen verran hienosti ryhmään sopivia ukkoja, että luottavaisin mielin Temppelillä kauteen valmistaudutaan. Kynttilää on turha pitää vakan alla, joukkue haluaa menestyä ja tekee myös hommia siihen malliin.

Arvio lohkon kärjestä: Lohkon voimasuhteita on jokseenkin hankala ennakoida, koska harmillisen hiljaa monet muut jengit ovat tulevan kauden suhteen. Silti uskallan veikata kärkitaistoon meidän lisäksi Divarista alaspäin tullutta Blackbirdsiä ja taatusti paljon pisteitä ainakin kotikaukalossaan kairaavaa SCH:ta. Viime kaudella meidän lohkoa dominoinut FBC Raseborg on ilmeisesti hieman kokenut muutoksia, mutta eiköhän jo viime kauden runko nosta heidät taas vähintään kärjen tuntumaan.

Lohkon musta hevonen: Nostaisin SBS Kingsin jo tuohon edellä mainittuun kategoriaan, mutta tämän vuoden lohkosta tuntuu löytyvän niin monta joukkuetta, jotka varmuudella haluavat taistella nousukarsintapaikoista, että laitetaan hurjasti vahvistunut Kunkkunippu mustaksi hevoseksi. Pystyy varmasti voittamaan kenet vaan, koska vaan, mutta riittääkö kaiken nähneillä konkareilla nälkä ihan jokaisena iltana? Ari Huopalaisen, Jouni Olkkosen ja Petri Pollarin siirrot Kingsin riveihin takaavat sen, että ainakin Edari saa tehdä täyden päivätyön ja vähän ylikin sarjapisteiden saamiseksi keskinäisissä kohtaamisissa. Lisäksi Markus Olkkonen tuo omalla nimellään ja osaamisellaan paljon laatua sekä näkyvyyttä sarjaan.

 

FBC Raseborg (Maunon arvio)

Joukkueen vahvuuksiin luetaan ilman muuta hyvä materiaali ja terävin kärki on kakkosdivaritason ehdotonta huippua. Viime kaudella divarikarsintoihin itsensä pelannut joukkue lähtee tähänkin kauteen yhtenä selkeänä ennakkosuosikkina. Hieman tasoitusta joukkue antaa tällä kertaa siinä, että ilmeisesti ainakin suurin osa kotiotteluista joukkue pelaa viikonloppuna, eikä arkipäivänä viime kauden tapaan.

Joukkue on varmasti nälkäinen ja tavoitteena jälleen nousu divariporrasta ylemmäksi, joten muut lohkon joukkueet saavat esittää parastaan, jos Raseborgilta meinaa pisteitä viedä.

 

SCH (Maunon arvio)

Hyvinkään SCH tunnetaan kovana kotijoukkueena ja Martin hallin pomppuparketti on varmasti tälläkin kaudella ikävä paikka vierailijoille. SCH tuntuu saavan vuodesta toiseen iskukykyisen joukkueen jalkeille, eikä tältäkään kaudelta ole lupa olettaa poikkeusta siihen.

Joukkue takoo pisteitä laajalla rintamalla, eikä ole yhden-kahden pistenikkarin varassa, joten Kings toimitus povaa tasaista suorittamista läpi kauden. Varsinkin kotiotteluissaan. Viime kaudella joukkue sijoittui lohkossaan sijalle 4.

 

Lohjan Hiki (LoHi) (Maunon arvio)

Uusi tuttavuus, joka nousi viime kauden päätteeksi kolmosesta kakkoseen. Takana siis varsin paljon onnistumisia sisältänyt kausi, josta joukkue yrittää varmasti ammentaa voimavaroja myös tulevalle kaudelle.

Yleensä ensimmäinen kausi kakkosdivarissa on ollut haastava nousijajoukkueille, mutta poikkeuksiakin on ollut. Jos joukkue saa hurmion päälle heti alkukaudesta, niin Lohjan Tennari voi olla oikea hornankattila vastustajille.

 

Tikkurilan Tiikerit (Maunon arvio)

Tiikerit ovat olleet viime vuosina hyvin liikkuva nippu, jossa taitoa riittää. Tulitikkuasikin kokoisella kotikentällään heillä on todellinen etu puolellaan, kun joukkue tulee päätylaudasta asti kiinni vastustajaan.

Runko on ilmeisesti pysynyt kohtalaisen hyvin kasassa jälleen ja huhujen mukaan joukkue on vahvistunut viime kaudesta myös muutaman kovan pistenikkarin myötä. Mainitaan nyt yksi nimi tähän, eli Timo Hinttaniemi, joka paukutteli viime kaudella Greasersin riveissä kovalla 3,45 pistekeskiarvolla.

 

SBS Kings (Maunon arvio)

Joukkueen vahvuudet: Pitääkö tähän laittaa kliseinen yhteishenki? Joo, laitetaan. Sen lisäksi viime vuotta huomattavasti sitoutuneempi nippu kasassa. Kärki todella terävä ja materiaali varsinkin hyökkäyspäässä ei kalpene kenellekään.

Paras pelaaja: Markus Olkkonen. Kenelle tuli yllätyksenä? En tiedä scouttaako maajoukkue kakkosdivaria, mutta tänä vuonna kannattaisi. Maku haastaa isoveljensä ”kauden rystylämäri”-tittelistä varmasti tällä kaudella.

Nouseva tähti: Kingsissä? Tuolla ikäjakaumalla? Come on!!!??

Luottopelaaja: Tähän on ihan pakko laittaa Ari Huopalaisen nimi. Vaikka mies on vasta ensimmäistä kauttaan Kunkuissa, on miehen otteet olleet huikean vakuuttavaa tasoa. Miehen tekemisen taso ei heittele millin tuhannesosaakaan, ihan sama oliko kyseessä alkuhöntsät tai Stanley Cupin seitsemäs finaali.

Lyhyt kuvaus joukkueesta: Copy+paste edelliset 20 vuotta… No ei kai! Runko on edelleen sama, kuin aina ennenkin, mutta tänä vuonna joukkue on kuitenkin uudistunut enemmän, kuin moneen vuoteen. Hyökkäyspää on saanut isoimmat otsikot, mutta kovaa seppää on myös puolustuksen tukkona. Kaikkea tekemistä kuitenkin leimaa hyvä meininki ja sen jälkeen sitten vehnälle.

Arvio lohkon kärjestä: Uskoisin vahvasti, että kärjestä löytyy seuraavat joukkueet: FBC Raseborg, SB Vantaa ja Blackbirds.

Lohkon musta hevonen: SCH. Joukkueesta ei hirveästi ole tihkunut tietoja, mutta Hyvinkää on aina Hyvinkää. Martin hallin parketti on kenelle tahansa vierailijalle kesyttämätön paikka ja varmasti tänäkin vuonna toimii kotijoukkueelle pisteautomaattina.

Ei tässä sitten mulla muuta.

Mauno Tuppi

 

 

13.12.2019Perttu Pajukoski liigakentiltä Kingsiin
03.11.2019Return of the Kings
03.11.2019Matti & Teppo
25.10.2019Otteluennakko: Kings - Hawks
26.09.2019Gimme' Oil in my lamp
10.09.2019Uusia soppareita pöytään
02.09.2019Uusi GM & vanhojen jatkot
20.03.2019Etelän playoffs-ennakko: Kings - SB Vantaa
18.03.2019Raportti: Kings - GrIFK 8 - 7
16.03.2019Ennakko: Kings - GrIFK

Siirry arkistoon »